Online tečaj za razvoj vrlina

 

CILJ: uspjeh u svim aspektima života - u poslu, odnosima, postizanju ciljeva, ostvarenju želja...

autor tečaja i ukupnog programa: Talidari

"Životna škola" je kulturno-prosvjetni program, koji nudi najsuvremenije edukativne module kroz koje korisnici imaju priliku naučiti sve ono što se ne obrađuje kroz formalno obrazovanje a iznimno je važno za uspjeh i sreću u životu.

Ovaj program i tečaj za razvijanje vrlina je inovativan i unikatan - nitko ga drugi ne nudi!
 

Vrlinologija je društvena znanost o vrlinama.
Vrlinologija je ujedno i kulturno-prosvjetni program koji sadrži vrlinopediju i poučava metodu nazvanu "vrlinizacija" ili postupak nazvan "vrliniziranje (virtufication)" – podizanje svog stupnja svijesti pomoću vrlina s ciljem podizanja svog stupnja blagostanja.
Opis na engleskom » i na njemačkom jeziku »
Videoprilozi koji poetično i umjetnički prikazuju osnove i temelje vrlinologije kao i sve što ti imaš od toga su OVDJE »

E-tečaj „Vrlinologija“ je online tečaj u okviru e-learning programa "Životna škola" koji pruža multimedijalnu obuku za ostvarenje trajnog i sveopćeg blagostanja i to podizanjem svijesti pomoću vrlina.
Obuhvaća module o kultiviranju vrlina i oslobađanju od mana i slabosti.

Trajanje je neograničeno jer program spada u koncept cjeloživotnog učenja za osobni razvoj i samoodrživost. Svatko sam određuje koliko mjeseci želi sudjelovati a e-diplome se izdaju kvartalno koliko traje svaki stupanj.

Smisao je ovog programa pomoći polaznicima povisiti stupanj svijesti kultiviranjem vrlina - ojačati vrline i oslabiti mane te se tako osposobiti za trajan uspjeh i prosperitet. Vrlinologija to čini poučavanjem metode koja se zove "vrlinizacija" ili postupkom nazvanim "vrliniziranje" - podizanje svog stupnja svijesti pomoću vrlina.

Vrlinologija se temelji na teoremu svijesti koji ustvrđuje da je
stopa sveopćeg blagostanja jednaka stupnju svijesti: stupanj svijesti = stupanj blagostanja

Stupanj svijesti podiže se, prije svega, vrlinama.

Pretpostavka ovog tečaja je da za ostvarenje uspjeha i prosperiteta nije dovoljno imati znanje i vještine, nego su nužne i vrline. No, gospodarstva većine zemalja utemeljena su na znanju. Europsko vijeće u Lisabonu postavilo je 2000. godine strateški cilj za Europsku Uniju: biti najkompetentnije i najdinamičnije gospodarstvo svijeta utemeljeno na znanju, sposobno za održivi gospodarski rast sa sve više boljih radnih mjesta i većom socijalnom kohezijom.

Kako to da uza sve znanje i sve obrazovane stručnjake, specijaliste, eksperte, akademike, intelektualce i ostale visokoobrazovane građane na najvišim vladinim, gradskim i gospodarskim funkcijama, imamo situaciju da je naša zemlja, kao i većina drugih, u krizi? Kako to da većina visokoobrazovanih članova našeg društva živi na rubu egzistencije i u konstantnoj borbi za opstanak? Je li znanje stvarno ono najvažnije za prosperitet?

Imamo kolaps jer se uspjeh (osobni, poslovni ili društveni) temelji uglavnom na znanju (i u zadnje vrijeme na tehnologiji koja,nažalost, nije popraćena adekvatnim stupnjem svijesti).
Model za izlazak iz krize i za trajni uspjeh i prosperitet jest taj da se naše gospodarstvo, naše društvo i uspjeh organizacija i pojedinaca temelji na tri stupa:
      

Ono što nedostaje kao temelj, bilo osobnog, bilo društvenoga gospodarstva, jesu vrline i vještine - kao temelj, a ne samo kao dodatne 'cigle' i oruđe pomoću kojih gradimo svoj uspjeh.
Što nam vrijedi sve znanje ovoga svijeta ako nemamo određene vrline kao što su ljubav, mudrost, kreativnost, inovativnost, odgovornost, marljivost, poduzetnost, ustrajnost, autentičnost, samodisciplina, čast, vjera itd!
Nedostatak vrlina dovodi do korupcije, neodgovornog ponašanja, malverzacija, pohlepe, lijenosti i sličnih mana, što vodi u propast i najobrazovanije pojedince.

Formalnim obrazovanjem usvajamo ponajviše znanje, a obiteljskim odgojem, životnom školom i neformalnim obrazovanjem još i vrline i vještine. Nažalost, danas većina ljudi marginalizira vrline – polažu veću vrijednost na znanje, talent, vještine, tehnologije i sustave na štetu vrlina. Da ove važne stupove na kojima počiva naša egzistencija ne bismo gradili navrat-nanos, izradili smo kulturno-prosvjetni program program "Životna škola" i njemu pripadajući e-tečaj "Vrlinologija" koji nudi podršku u usvajanju vrlina i vještina. Vrlinologija je obuka o vrlinama i svemu što se na njima bazira.

Programski je sadržaj povezan prema načelima međupredmetne korelacije. Naš interdisciplinarni pristup razvoju pojedinaca, vrlinistička metodologija i međupredmetno povezivanje omogućuju holistički pristup usvajanju znanja gdje je naglasak na učenju, a ne na poučavanju.

Predmeti e-tečaja

Glavni predmeti ovog online tečaja:

Unutar tih predmeta obrađuju se teme kao što su uspjeh, financijska sloboda, rješenje za sve, smisao svrha vlastitog života, zakoni prirode, emocionalna inteligencija, inteligentna emocionalnost, odgovornost, ustrajnost, poduzetnost, samodisciplina, vjera (u sebe, svoje mogućnosti…), fascinantnost, zahvalnost, ljubav, mudrost, autentičnost, čast, samopouzdanje, intuicija, komunikacijske vještine, vizualizacija, organiziranost - organizacija vremena, lijenost, laganje, pohlepa, predrasude, ljutnja i brojne druge. Nastavni plan »

Izdvajamo: fascinantnost - kad ste drugima fascinantni ne trebate ih u ništa uvjeravati, ništa im prodavati niti ih nagovarati jer vaša fascinantnost to sve čini umjesto vas. Umjesto da prodajete ili uvjeravate, fascinirajte druge – o tome kako, saznajte u ovom e-tečaju!

U svijetlu globalnih ekonomskih, ekoloških i kulturnih promjena, kojima smo svjedoci posljednjih godina, postaje sve jasnije da stari sistemi nisu najučinkovitiji te je potrebno ići ukorak s vremenima i prilagoditi koncepte stjecanja potrebnih kompetencija za ostvarenje blagostanja. U današnja vremena formalno obrazovanje nije dovoljno za postizanje uspjeha, stoga su neformalno i samoobrazovanje nužna nadogradnja. U razdoblju pojačane individualizacije društva, obrazovanje sve više prelazi u odgovornost pojedinca, pri čemu je naš program izvrsna podrška.

Formalno školsko obrazovanje pruža općenita i teoretska znanja. Životna svakodnevnica traži više - traži praktičnost, izgrađene vještine, usvojene vrline, poznavanje ljudskih vrijednosti, ispravne navike, snalažljivost itd. Životna škola  je odgovor na raskorak koji postoji između teorije i prakse. U okviru e-tečaja Vrlinologija nudimo podršku za razvoj socioemocionalnih kompetencija.

Naš je program osmišljen tako da ne poučava samo što se treba činiti, nego i kako to činiti. Nije dovoljno reći, recimo, da treba biti poduzetan, već treba i pokazati kako to učiniti. To je naša specijalnost! Mnogi se žale da nemaju samodisciplinu ili neke druge vrline pa je naš program Vrlinologija najbolje rješenje jer nudi komplet alata za aktiviranje i kultiviranje svake vrline. Prije svega, nudimo metodu za to koju nazivamo vrliniziranje, što ujedno znači podizanje svog stupnja svijesti pomoću vrlina. Sastavni dio programskih alata su, između ostalog, vrlinopedija i skala svijesti.

Moderna vremena sa sobom donose i modernizaciju životnog stila, uključujući stila učenja. Naš e-tečaj nudi multimedijalne sadržaje - gradivo je prezentirano ne samo tekstom nego i raznim slikama, videoprilozima, audiosnimkama, poučnim pričama, anegdotama, vicevima, citatima poznatih ličnosti itd. Takav konglomerat informacija čini gradivo "probavljivim" i svakako interesantnim. Za one koji žele diplomu ili potvrdu, provodimo provjeru ali ne u obliku napornih testova, već kvizova koji se ispunjavaju odmah nakon pročitanog gradiva.

E-tečaj je raspodijeljen u cjeline, koje se optimalno obrađuju mjesečno, a u intenzivnom e-tečaju tjedno. Svaka cjelina sadrži 4 multimedijalna modula. Za svaki modul potrebno je 1-2 sata.

Pravilo - sadržaji e-tečaja rezervirani su samo za polaznike pa je zabranjeno davati pristup tečaju onima koji nisu upisani na njega. Dijelovi teorije svakog modula su objavljeni na portalu Životna škola u rubrici Članci i njih se može slobodno proslijediti drugima.

E-program
Blagostanje
Ne propusti sudjelovati u ovom online programu, gdje ćeš saznati kako ostvariti i sreću i uspjeh na svim životnim poljima.
Opširnije »

Akcija
čarobno drvo
Čarobno drvo
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj akciji u kojoj svaki mjesec zajedno jačamo razne vrline, svladavamo pojedine mane i usvajamo korisne vještine.
Opširnije »
 
Za mlade
online tečaj životne vještine
E-tečaj
"Životna škola
za mlade"
Inovativni, multimedijalni online tečaj za mlade za ostvarenje sreće i uspjeha u životu. Želite svojoj djeci omogućiti bolje uvjete za život? Pošaljite ih u virtualnu Životnu školu, gdje će osnažiti svoje vrline, svladati mnoge vještine, usvojiti zdrave navike i razviti svoju financijsku i emocionalnu inteligenciju.  Opširnije »

 

 
Videoprilozi

Dobrodošli u fascinantni svijet vrlinologije u kojem vrline igraju glavnu ulogu u ostvarenju blagostanja!
U ovom videoprilogu saznat ćeš ukratko suštinu vrlinologije i to sa stilom. Uz estetiku neon noira, odnosno u hi-tech ozračju, ovdje smo sumirali sve ono što smo predočili u iduća (uvodna) tri videopriloga s time da smo to predstavili u ultra-modernom formatu s mnogo čara i po ukusu ljubitelja znanstvene fantastike. Da smo htjeli biti duhoviti, rekli bismo da je ova epizoda vrlo slična "Ratovima zvijezda", ali bez ratova zvijezda, slavne glumačke ekipe, potresne priče, svjetlosnih mačeva i oružja, ubojstava, visokih emocija, heroja i zlikovaca, bombastične kinematografije, famoznog soundtracka, fensi produkcije i svih tih turbo primjesa da ti pamet stane. Poruka je ista: sila je s tobom. Ili, drugačije rečeno: nadiđi samog/u sebe, binarno (dualno) razmišljanje i ograničenja vlastitog ugroženog identiteta, promišljaj o misteriji života i postani svoje istinsko ja u družbi istomišljenika i transcendenciji tzv. Više sile. (Pročitaj i daljnji opis na YouTube-u)


Blagodati Vrlinologije
Tvoje je vrijeme vrednije od novca. Stoga nije svejedno gdje ga ulažeš. U ovom pitoresknom, gotovo poetičnom videoprilogu dajemo ti na znanje što sve imaš od toga da uložiš svoje vrijeme u sudjelovanje u ovom programu. Ako voliš bubamare, onda je ovo posebna poslastica za tebe:
 
Opširnije »


Uvod u Vrlinologiju
Koga briga što je vrlinologija, zar ne? Pogotovo kad je internet prepun drugih zabavnijih sadržaja. Iako nije sve u zabavi, ovaj će te prilog donekle zabaviti svojom kraljevskom estetikom, a prije svega će te uvesti u svijet u kojem su vrline supermoći za junačko ostvarenje blagostanja:
 
Opširnije »


Temelji Vrlinologije
U ovoj ćeš epizodi saznati koja su tri stupa na kojima se temelji uspjeh kao i sveopće blagostanje, gdje je izvor sveg znanja, zatim pet vrijednosti koje su ključne za blagostanje, kako ostvariti uravnoteženost te kako briljirati u svim poduhvatima života. A ako voliš barok, onda ćeš uživati:
 
Opširnije »

 

 

 

Struktura online tečaja


klikni na sliku za uvećanje
IZGLED PLATFORME TEČAJA

Ovaj je tečaj strukturiran tako da svaki polaznik proizvoljno prolazi module, cjeline i stupnjeve. S obzirom da pokriva brojne teme unutar nekoliko predmeta, ovaj tečaj traje mjesecima, pa i godinama. Brojne je blagodati moguće ostvariti već nakon mjesec dana, a svatko tko želi uživati u više blagodati bit će inspiriran nastaviti s programom dokle god želi. Učimo dok smo živi.

Teme tečaja raspoređene su u programske module. Moduli su grupirani u cjeline - svaka cjelina ima oko 4 modula. Optimalno je proći barem jedan modul tjedno pa u tom slučaju prolaženje jedne cjeline od 4 modula traje mjesec dana. Svaki stupanj tečaja sadrži 3 cjeline, odnosno 12 modula, pa je naš program podijeljen kvartalno - svaki kvartal novi stupanj.
Ako neki polaznik želi proći tečaj ubrzanim tempom, nudimo i intenzivan e-tečaj u kojem se moduli mogu, po želji, obrađivati svaki dan. Za svaki modul je potrebno oko 2 školska sata. U tom slučaju uplaćujete po izboru više cjelina ili stupnjeva svaki mjesec.

Osim teorije, u sklopu tečaja postoji i praksa koja zahtijeva da se znanje primijeni u svakodnevnom životu. Stoga je zbog praktičnih aktivnosti koje nadograđuju teoriju poželjno da se tečaj polazi umjerenim tempom kako bi se kroz praksu utvrdila teorija.

Svaki polaznik tečaja polazi tečaj samostalno. Tečaj se odvija preko interneta i nema zakazane rokove pa svaki polaznik može započeti i polaziti tečaj kad god želi i dinamikom po svom izboru.

Svaki se modul sastoji od teorije, kviza i prakse. Kvizom se utvrđuje znanje te nadređenima potvrđuje da je polaznik zaista pročitao gradivo, odnosno prošao teoretski dio. Neke aktivnosti koje spadaju u praktični dio svakog modula vodit će se u za to dizajniranom formularu kroz sljedećih mjesec dana, a nadređeni potvrđuju točnost tih aktivnosti, kako bi se uvjerili da sudionik stvarno primjenjuje teoriju u praksi.

Teorija je djelomično dostupna besplatno svim našim korisnicima - odgovori na što i zašto. A odgovori na kako pružamo u samom tečaju kao i cjelokupnu podrška - strukturiranje edukacije, sistematizacija, prikaz rezultata testnih kvizova i modeliranje prakse. Za one koji žele dodatnu podršku mentora, i to nudimo. Mentori pružaju stručnu podršku u vidu odgovaranja na upite, nadzora i poticanja tijekom tečaja.

U e-tečaju ne postoje vremenska ograničenja ni rokovi, osim ako je tečaj uplaćen za određeni rok (npr. mjesec dana). Tečaj se može proizvoljno polaziti u bilo koje vrijeme i u razdoblju po izboru. Preporučuje se prolaženje teorije jednom tjedno, a ovisno o dubioznosti kojom se prolazi pojedini modul, potrebno je otprilike 1-2 sata za teoretski dio jednog modula. Poželjno je teoretski dio jednog modula obraditi u komadu (odjednom) pa je potrebno odvojiti to vrijeme onda kada polaznik zna da neće imati druge obveze, smetnje i distrakcije.

Nastavni plan ovog tečaja »
Moguće je drugačije kombinirati cjeline e-tečaja. Ako želite polaziti cjeline drugim redom nego što je to dizajnirano nastavnim planom, kad uplatite e-tečaj javite nam koju cjelinu želite PRIJE nego što vam damo lozinku za ulaz.


Informacije za uplate internet bankarstvom su niže u rubrici uplata »

 

Preporučuje nas
majda rijavec
Prof. dr. Majda Rijavec, psiholog i ugledna autorica mnogih knjiga

"Podržavam program Životne škole i sve one koji ga provode, a učenici koji budu imali priliku u njemu sudjelovati sigurno jednog dana neće govoriti Šteta što to prije nismo čuli."
Opširnije »

 

 

Preporučuje nas
slika Jadranka Delač Hrupelj
Mr.sc. Jadranka Delač Hrupelj, prof. psihologije i engleskog jezika, magistar medicinskih znanosti,
direktorica
Creative d.o.o.

"Životna škola je hrabro preuzela odgovornost i inicijativu i ponudila za djecu upravo ono što nam već dugo treba. To je škola u kojoj se djeca  pripremaju za sva neodgovoriva pitanja današnjice ali i za ona koja će sutra naići, škola koja nas uči misliti i rješavati različite probleme na konstruktivan način, škola koja nam pomaže biti ono što autentično jesmo."
Opširnije »

 

Blagoslov
Zvjezdan Linić
fra Zvjezdan Linić, karizmatik čije je duhovne obnove godišnje prolazilo 30.000 Hrvata

"Poštovana Natalija,
šaljem vam veliki blagoslov za sve što želite dobra učiniti preko vaše ustanove. Vjerujem da je dobra i da služi dobru cijelog čovjeka. Podržavam vas molitvom
.
fra Zvjezdan"


Više o tome što drugi kažu
o našem programu, ovdje:
 
drugi o nama »

Izdvajamo neke komentare:
fantastično, senzacionalno,
promijenilo mi je život,
hvala Vam što postojite,
savršeni ste,
ne mogu vjerovati da tako nešto postoji kod nas,
ne mogu sebi oprostiti da nisam već prije na vas naišao itd.

 

Preporučite nas!

Ako želite omogućiti što većem broju ljudi da saznaju za ovu mogućnost, tj. za ovaj tečaj, pozivamo Vas da ga preporučite svima koje znate. Poslužite se našim promo materijalima.

 

 

 

CJENIK: e-learning paketi - modeli sudjelovanja u tečaju

Kako bismo omogućili ovaj tečaj svima, ovisno o financijskim mogućnostima zainteresiranih polaznika, sveli smo kotizaciju na minimum i koncipirali nekoliko paketa usluge, a nudimo i mogućnost kompenzacije. U svim se paketima nudi teorija, kviz (za provjeru i utvrđivanje gradiva) i praksa, no u opsežnijim se paketima nudi mentorska podrška i izdavanje diplome.

Napominjemo da u cijenu ne ulazi podrška. Ovaj cjenik vrijedi za one koji ne trebaju podršku.
Kako bismo bili fer prema onima koji ne trebaju podršku, nju nismo uračunali u cjenu.
Podrška se dodatno plaća. Sat mentorske podrške van paketa košta 50€, a sat tehničke i svake druge podrške košta 30€. Svaki odgovor na email upite iznosi min. 10€. Zahtjevni upiti koji zahtijevaju duže odgovore bit će obračunati po toj satnici. Prema tome, ako želite podršku, odnosno odgovore na vaše upite, molimo da u cjenu tečaja uplatite i broj sati podrške koji želite, a može se to i naknadno uplatiti.

Preporučujemo sudjelovanje u programu Vrlinologije u okviru VIP članstva zato što u Kutku za članove imate dostupne sve module da ih pohađate po svom izboru i u svom tempu, dok u okviru tečaja mi određujemo module svaki mjesec. Osim toga, cijena godišnje članarine je puno manja od cijena godišnjeg polaženja tečaja. VIP članarina iznosi 290 €.
U okviru članstva nema testiranja pa tako ni diplome.
Pogledaj sve pogodnosti članstva i učlani se »

CJENIK za organizacije je dolje u nastavku »

Mjesečne uplate upisnine moguće jedino preko trajnog naloga - sadrži 4 modula mjesečno:

 

Basic Optimum Premium
 E-learning platforma da da da
 Teorija - multimedijalni moduli da da da
 Testiranje/Kvizovi da da da
 Praksa da da da
 Automatizirane poticajne e-mail
 poruke mentora
x da da
 Izdavanje e-diplome na kraju stupnja x da da
 Mentorska podrška:
 Broj sati online konzultacija x 1 2
 Broj sati online podrške nadređenima x x 1
 Cijena za članove 29 € 69 € 149 €
 Cijena za ostale 39 € 89 € 189 €


Kvartalne uplate upisnine za jedan stupanj
- 3 cjeline s 12 modula, koji traje 3 mjeseca.
Svaki mjesec dobivate pristup jednoj cjelini koja sadrži minimum 4 modula.

 

Basic Optimum Premium
 E-learning platforma da da da
 Teorija - multimedijalni moduli da da da
 Testiranje/Kvizovi da da da
 Praksa da da da
 Automatizirane poticajne e-mail
 poruke mentora
x da da
 Izdavanje e-diplome x da da
 Mentorska podrška:
 Broj sati online konzultacija x 2 5
 Broj sati roditeljske podrške x x 2
 Broj sati offline konzultacija (uživo)* x x 1
 Cijena stupnja za članove 79 € 159 € 399 €
 Cijena stupnja za ostale 99 € 189 € 459 €

* zadržavamo pravo izmjene ove mogućnosti u online konzultacijh u slučaju da polaznik nije u istom gradu kao i mentor.
Podaci za uplatu su u nastavku ispod prijavnice.
Izdavanje diplome i mentorska podrška mogu se i naknadno ugovoriti.

Za uplate više stupnjeva odjednom odobravamo popuste: za 2 stupnja 5%, 3-4 stupnja 10 %
Za grupne uplate jednog ili više stupnjeva odobravamo popust: za 3 osobe 5%, 4-5 osoba 10 %, 6-10 osoba 15%. Za grupne uplate nije potrebno ispuniti doljnju prijavnicu - obratite nam se e-mailom pa ćemo Vam složiti ponudu. Potrebno je navesti za koji paket i koliko stupnjeva se odlučuju pojedinci, mogući su različiti modeli. CJENIK za organizacije je dolje u nastavku »

Naš online tečaj koncipiran je kao svi offline tečajevi tako da svatko dobiva pristup po cjelinama a ne sve odjednom. Znači, ako uplatite više cjelina ili stupnjeva unaprijed, nećete dobiti pristup svemu odjednom, nego cjelinu po cjelinu, mjesec po mjesec.
Kvaliteta je u svim paketima jednaka, a razlika u cijeni uglavnom se odnosi na broj sati mentorske podrške.
Izdavanje diplome i mentorska podrška mogu se i naknadno ugovoriti. Ako se mentorska podrška unaprijed ugovori uplatom opsežnijeg paketa, prednost je što se time besplatno dobiva diploma i ekstra 1-2 mentorska sata.
Naknadno izdavanje diplome košta 20 € i svaki naknadni sat mentorske podrške košta 50 €, s time da se jedan sat može podijeliti u višekratnu online podršku (nekoliko email poruka).
Za izdavanje diplome potrebno je riješiti kvizove svakog modula s 80 % ispravnih odgovora te priložiti izvještaj odrađene prakse (najčešće uz potvrdu roditelja ili nadređene osobe koja potvrđuje istinitost navedenih, sprovedenih aktivnosti).

Mentorska podrška uključuje odgovaranje na sve upite polaznika. Polaznici koji se odluče za Basic paket nemaju mogućnost kontakta s mentorskim timom, no imaju sve druge pogodnosti tečaja. Svi oni koji žele ostvariti komunikaciju s nama i tako imati osobnu podršku tijekom tečaja potrebno je da uplate Optimum ili Premium paket, ili da naknadno uplate dodatne instrukcije. Broj polaznika uz mentorsku podršku je ograničen pa preporučujemo zainteresiranima da se što prije prijave.

Online tečaj dostupan je na posebnom odjelu našeg portala koji se služi Moodle predloškom (e-learning software). Pristup tečaju moguć je jedino uz korisničko ime i lozinku, koje svaki polaznik dobiva po upisu u tečaj.

Teoretski gledano, moguće je da više polaznika (recimo, braće i sestara) polaze tečaj uz jednu uplatu (jedno korisničko ime), no samo jedan može polaziti kviz, dobiti diplomu i mentorsku podršku. Stoga se to ne preporučuje. Za pravovaljano sudjelovanje u tečaju potrebno je da svaki polaznik uplati e-tečaj i dobije svoje korisničko ime. Na pročelju tečaja vode se aktivnosti polaznika pa će jednom polazniku smetati ako se miješaju tuđe aktivnosti na njegovom korisničkom računu.

Preporučujemo učlanjenje »
Svojim učlanjenjem pridonosite našoj misiji i jačanju vrlina u društvu te dobivate mnoge fantastične pogodnosti koje su opisane na stranici s prijavnicom i ostalim detaljima, kao i popust za ovaj e-tečaj.
 

Poklon ideja

Pokloni drugima e-tečaj "Vrlinologija"

Obraduj nekoga s prilikom da sudjeluje u ovom online tečaju koji pruža podršku za ostvarenje uspjeha i prosperiteta uz pomoć urođenih vrlina.
Dolje u nastavku je opširan opis samog e-tečaja.
Ovim činom ujedno činiš dobro djelo ne samo primatelju/ima poklona i sebi, nego i čitavoj zajednici, jer što više ljudi kultivira vrlina u tvojoj zajednici, to će svima biti bolje.

Ispuni prijavnicu za (svaku) osobu kojoj želiš pokloniti ovaj e-tečaj pa ćemo nakon primljene uplate mi poslati osobi podatke za pristup e-tečaju. Ili, može i novi član sam ispuniti prijavu nakon što dobije bon.

Poklon bon možeš vidjeti u punoj veličini ako na sliku klikneš na njega ili na verziju za printanje - sliku bona kopiraj na prazni dokument i isprintaj, po mogućnosti na sjajnom papiru.

Ispunite prijavnicu za e-tečaj već sad!


 

Ako u roku od 48 sati ne dobijete poruku od nas, to znači da ste ili krivo upisali svoju e-mail adresu pa Vam naša poruka nije mogla biti dostavljena, ili je završila u Junkmailu, ili Vam je mailbox pun pa ne možete dobivati nove poruke. U tom slučaju molimo ponovite prijavu ili nam se javite »

 


Preporučuje nas
majda rijavec
Prof. dr. Majda Rijavec, psiholog i ugledna autorica mnogih knjiga

"Podržavam program Životne škole i sve one koji ga provode, a učenici koji budu imali priliku u njemu sudjelovati sigurno jednog dana neće govoriti Šteta što to prije nismo čuli."
Opširnije »

 

Preporučuje nas
slika Jadranka Delač Hrupelj
Mr.sc. Jadranka Delač Hrupelj, prof. psihologije i engleskog jezika, magistar medicinskih znanosti,
direktorica
Creative d.o.o.

"Životna škola je hrabro preuzela odgovornost i inicijativu i ponudila za djecu upravo ono što nam već dugo treba. To je škola u kojoj se djeca  pripremaju za sva neodgovoriva pitanja današnjice ali i za ona koja će sutra naići, škola koja nas uči misliti i rješavati različite probleme na konstruktivan način, škola koja nam pomaže biti ono što autentično jesmo."
Opširnije »

Više o tome što drugi kažu
o našem programu, ovdje:
 
drugi o nama »

 

CJENIK za organizacije

Za organizacije kao što su poduzeća, škole, sportski klubovi, udruge i druge nudimo grupni popust.
Za razliku od popusta navedenih u prethodnom cjeniku, u ovu kategoriju spadaju samo organizacije u kojima svi članovi ili djelatnici dobivaju pristup e-tečaju "Vrlinologija".

Ako ne želite da svi djelatnici ili članovi vaše organizacije sudjeluju u programu vrlinologije, onda za vas vrijede popusti iz prethodnog cjenika:
Za uplate više stupnjeva odjednom odobravamo popuste: za 2 stupnja 5%, 3-4 stupnja 10 %
Za grupne uplate jednog ili više stupnjeva odobravamo popust: za 3 osobe 5%, 4-5 osoba 10 %, 6-10 osoba 15%.

Za cijele organizacije vrijede slijedeći uvjeti, pogodnosti i cjenik:

Organizacija se obvezuje za suradnju u trajanju od minimalno godine dana.
Organizacija se obvezuje za dokaz o službenom broju osoba koje su bilo na platnoj listi ili registrirane kao članovi.
Za razliku od pojedinaca, organizacije dobivaju sve module odmah (umjesto samo 4 modula mjesečno).

Možete odabrati slijedeće stavke:

 • pristup
  • samo modulima (Basic paket)
  • i svemu što je potrebno da dobijete potvrdu da su to apsolvirali (Optimim paket)
  • svemu, uključujući i mentorsku podršku (Premium paket)
 • plaćanje: mjesečno (moguće jedino preko trajnog naloga), kvartalno, polugodišnje ili godišnje

 

Basic Optimum Premium
 E-learning platforma da da da
 Teorija - multimedijalni moduli da da da
 Testiranje/Kvizovi x da da
 Praksa x da da
 Izdavanje e-diplome na kraju stupnja x da da
 Mentorska podrška - mjesečno:
 Broj sati online konzultacija x x 2
 Broj sati online podrške nadređenima x x 1
 Cijena po osobi - mjesečne uplate 29 € 69 € 169 €
- kvartalne uplate 79 € 159 € 439 €
- polugodišnje uplate 139 € 279 € 829 €
- godišnje uplate 249 € 499 € 1559 €

Uz školarine vršimo i evaluaciju kojom se utvrđuje progres učinkovitosti i koja iznosi: 200€ u startu + 100€/mj.
Izdavanje diplome i mentorska podrška mogu se i naknadno ugovoriti.

Ovaj cjenik vrijedi za organizacije s 10-100 osoba.
Organizacije s većim brojem osoba dobivaju dodatni popust: za do 200 osoba 5%, do 300 osoba 10 %, preko 300 osoba 15%.
Moguće je kombinirati pakete - da određeni broj osoba organizacije uzmu jedan paket a drugi neki drugi paket.
Ako uzmete Basic paket, možete angažirati nekog iz svog tima da se stara o tome da vaši djelatnici apsolviraju građu tečaja.

Podatke za uplatu dobit ćete nakon što nas kontaktirate »
Prilikom kontakta molimo da navedete broj osoba vaše organizacije kao i vrstu plaćanja.
Pružamo i mogućnost kompenzacije, recimo zamjenu za vaše proizvode i/ili usluge pa nam dajte svoju ponudu prilikom kontakta.

Kvaliteta je u svim paketima jednaka, a razlika u cijeni uglavnom se odnosi na dodatne mogućnosti.
Izdavanje diplome ili potvrde i mentorska podrška mogu se i naknadno ugovoriti. Ako se mentorska podrška unaprijed ugovori uplatom opsežnijeg paketa, prednost je što se time besplatno dobiva diploma i ekstra 1-2 mentorska sata mjesečno.
Naknadno izdavanje diplome ili potvrde košta 20 € po osobi i svaki naknadni sat mentorske podrške košta 50 €, s time da se jedan sat može podijeliti u višekratnu online podršku (nekoliko email poruka tijekom više dana).
Za izdavanje diplome potrebno je riješiti kvizove svakog modula s 80 % ispravnih odgovora te priložiti izvještaj odrađene prakse (najčešće uz potvrdu nadzorne osobe, koja potvrđuje istinitost navedenih, sprovedenih aktivnosti).

Mentorska podrška uključuje odgovaranje na sve upite polaznika. Organizacija koja se odluči za Basic paket, njeni članovi nemaju mogućnost kontakta s mentorskim timom, no imaju sve druge pogodnosti tečaja. Svi oni koji žele ostvariti komunikaciju s nama i tako imati osobnu podršku tijekom tečaja potrebno je da uplate Optimum ili Premium paket, ili da naknadno uplate dodatne instrukcije. Broj polaznika uz mentorsku podršku je ograničen pa preporučujemo zainteresiranima da se što prije prijave.

Online tečaj dostupan je na posebnom odjelu našeg portala koji se služi Moodle predloškom (e-learning software). Pristup tečaju moguć je jedino uz korisničko ime i lozinku, koje svaki polaznik dobiva po upisu u tečaj.


  UPLATA E-TEČAJA za pojedince i manje grupe

Podatke za uplatu dobit ćete nakon što ispunite prijavnicu

Uplata moguća na više načina:
- paypalom
- bonom (uplatite poklon bon u online trgovini Amazon, prihvaćamo i druge poklon bonove, no prvo provjerite s nama - pošaljite nam upit: kontakt) Online trgovine prihvaćaju kartice pa tako možete karticom uplatiti članarinu, tj. bon
- virmanom (uplatite s vašeg bankovnog računa direktno na naš) - nakon što ispunite prijavnicu, automatski će se na ekranu pojaviti poruka s podacima našeg bankovnog računa za uplatu.

Svim našim članovima koji si ne mogu priuštiti ovaj tečaj dajemo mogućnost plaćanja kompenzacijom. Potrebno je da nam se odmah nakon ispunjene prijavnice jave s ponudom za kompenzaciju.

Kompenzacija - iznos tečaja moguće je po dogovoru kompenzirati u ukupnoj vrijednosti tečajnog paketa. Neke od mogućih kompenzacija:

 • prijevod jednog modula (25 A4 stranica) našeg e-learning programa "Vrlinologija" na engleski ili njemački jezik - za to dobivate VIP članstvo koje sadrži sve module ovog tečaja, no ne sadrži popratne sadržaje kao što su testovi/kvizovi, praksa i diploma. Za dobivanje diplome za prvi stupanj za koje su nužni popratni sadržaji, nužno je prevesti 3 modula, dakle 75 A4 stranica.
 • prebacivanje tekstova naših modula u naš PowerPoint predložak - jedna prebačena stranica nosi vrijednost od 5€ pa za jednu cjelinu tečaja treba prebaciti 6 stranica ili za jedan stupanj tečaja treba prebaciti 16 stranica
 • računalo i/ili laptop sa softwerima i poštarinom (dostava u Njemačku)
 • besplatni smještaj za naše volontere na moru i drugim atraktivnim lokacijama
 • svoju zanatsku uslugu koju bismo mogli zatrebati
 • profesionalne usluge - web dizajn, grafički dizajn, PR, marketing, video snimanja
 • bon ili kupon - za proizvode ili usluge vaše tvrtke ili organizacije
 • i drugo - slobodno nam nešto ponudite, a mi ćemo se očitovati.

U slučaju odabira kompenzacije, molimo da nam pošaljete svoj prijedlog:

Jedinstvena ponuda!
Besplatno do ovog tečaja i VIP članstva
Dobit ćete dostup svim našim premium sadržajima, odnosno kompletnim modulima svih naših tečajeva, tj. cjelokupnog programa Životne škole ako prevedete samo jedan naš članak/modul na engleski ili njemački jezik! Amateri su dobrodošli, ali ne uvažavamo prijevode preko Google automatskog prevoditelja s minimalnim korekturama (to bismo mogli i sami) jer prijevod treba biti u duhu jezika a ne doslovan. Dobit ćete VIP članstvo sa svim pogodnostima - za prijevod samo jednog jedinog modula (oko 25 str. A4 formata) dobit ćete besplatno preko 40 premium, kvalitetnih, multimedijalnih modula, plus sve ove pogodnosti, uključujući i ove poklone! Ako ne znate sami prevoditi, možete zamoliti nekog tko to zna da vam učini uslugu i učini to umjesto vas.
Molimo da nas zainteresirani kontaktiraju »
 
Edukacija

Postanite certificirani vrlinolog
Želite li novu karijeru radeći posao koji ima dušu i koji mjerljivo utječe na blagostanje korisnika? Nemate vremena za dugotrajno školovanje? Ovo je za vas: Poziv za prijave za Master program e-studija za vrlinologe »
Prilog


Zašto postati vrlinolog
Upoznaj se s pogodnostima uvođenja vrlinologije i vrlinologa u škole, sveučilišta, poduzeća i druge organizacije, kao i s pogodnostima za pojedince da se izuče za specijalista za vrline.
Opširnije »

Natječaj

Natječaj za vrlinologe
Traže se vrlinolozi.
Uvjet: završen tečaj "Vrlinologije"
Izvanredna primanja.
Fleksibilno radno vrijeme i mjesto.
Opširnije »
 
5/22/2015
anonimno:

Poštovani,
Učlanila sam se i znači meni je cijena 169,00 kn..u kojim periodima se to održava?koliko često i koliko sati.

odgovara voditeljica
Talidari:
Kao što piše na ovoj stranici s opisom tečaja, sve je online i proizvoljno, prema tome ne postoje periodi održavanja, određena učestalost ni vremensko trajanje pojedinih modula. Kad uplatite tečaj, dobijete login za ulaz na stranice tečaja za period za koji ste uplatili (naprimjer, za 169 kn na mjesec dana od dobivenog pristupa tečaju). Kad ste unutra na stranicama tečaja, imat ćete dostupne module koje samostalno prolazite kad želite, koliko često želite i koliko dugo želite (unutar mjesec dana). Obično su 4 modula mjesečno, znači 1 modul tjedno, baš kao što smo to opisali u dijelu pod nazivom Struktura online tečaja - molimo, pročitajte to za daljnja objašnjenja.
(Napomena: u međuvremenu smo promijenili cijene u Eure)

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari