Razlozi za sudjelovanje u Master programu e-studija za vrlinologe
Odgovori na to zašto se isplati postati vrlinolog

vertikalni banerŽivotna škola poziva sve zainteresirane da se prijave na Master program
online studija za vrlinologe kako bi potom mogli izvršavati visoko-traženi posao vrlinologa koji vrše poduke Vrlinologije u našoj organizaciji ili samostalno. Više o tome saznajte klikom na:

Ovaj Master program idealan je za učitelje, profesore, life-coacheve, pedagoge, socijalne pedagoge, psihoterapeute i sve druge zainteresirane za specijalizaciju za vrline i koji bi željeli razvijati svoju buduću profesionalnu karijeru u podučavanju vrlina.

Osnovni cilj ovog studija jest osposobiti polaznike za izvođenje nastave iz predmeta vrlinologije u poduzećima, školama, sveučilištima, veleučilištima i drugim organizacijama. Vrlinologija se s uspjehom primjenjuje u pedagogiji, psihoterapiji, obrazovanju odraslih, leadershipu i u svakodnevnom radu i životu.

Ovdje izlažemo neke od pogodnosti studija za vrlinologe i podučavanja vrlina:

Postanite certificirani ili licencirani vrlinolog zato što...

Master program studij, za razliku od diplomskog studija Vrlinologije, omogućava profesionalnu karijeru u podučavanju vrlina, odnosno vrlinologije.
 

   
ROI
Return On Investment je među najboljima u svijetu jer se školarina povrati već u prvom mjesecu rada
  POTRAŽNJA
profesija u usponu;
puno je veća potražnja vrlinologa nego ponuda
  MALA KONKURENCIJA
obuka vrlina gotovo da ne postoji van vrlinologije, tako da vrlinolozima gotovo nitko ne parira ili konkurira

   
ISPUNJENJOST
ne možemo dati ono što nemamo pa studij za vrlinologe pruža alate za blagostanje prije svega vrlinolozima
  MOBILNOST
svijet je na dlanu za diplomirane vrlinologe koji znaju engleski ili neki drugi strani jezik
  SLOBODA
fleksibilno radno vrijeme;
svaki vrlinolog ima slobodu
određivati svoj raspored

   
ZARADA
odlične zarade ne samo podučavanjem vrlinologije, nego i eventual. podučavanjem vrlinologa
  POKLANJANJE
kao vrlinolog možete u prigodama poklanjati alate koje drugima transformiraju život na bolje
  TITULA
stečeno zvanje vrlinologa
omogućuje visok status u društvu koje drži do vrlina


Kao vrlinolog moći ćete promicanjem vrlina doprinijeti svom okruženju da ostvari blagostanje, čime ćete i osobno ostvariti blagostanje, duhovno i materijalno.

 

Pogodnosti za škole i sveučilišta

Nebrojeno roditelja želi svojoj djeci omogućiti obuku iz vrlina i oslobađanja od mana, pa su nam se obratili da im to organiziramo. Naša organizacija nije u mogućnosti u svakom mjestu cijele regije otvoriti centar za vrlinologiju jer je potražnja veća od ponude - nemamo dovoljno vrlinologa. Stoga pozivamo stručne službe svake škole da pošalju jednu ili više osoba iz svog kadra (iz redova učitelja, profesora, pedagoga, socijalnog pedagoga, defektologa i sl.) na naš Master studij za vrlinologe kako bi se obučili za posao vrlinologa.

Studij je moguće financirati donacijama skupljenih od roditelja (roditeljska inicijativa) ili bespovratnim sredstvima preko nekog od natječaja koje nudi EU fond preko programa cjeloživotnog učenja kao što su Erasmus i drugi. Tekući otvoreni natječaji objavljeni su na EU portalu » kao i na www.eu-projekti.info

Formalno obrazovanje pruža znanje i neke vještine, koje mogu osigurati uspjeh samo ako se kombiniraju s vrlinama. Stoga je nužno omugućiti djeci obuku iz vrlina.

Pogodnosti koje imaju od toga škola, roditelji i djeca su mnogostruke te ih je nemoguće sve nabrojati. Pogotovo zato što učinkovitost vrlinologije, baš kao i vrlina, nije samo linearna nego i nelinearna. S obzirom na to da je vrlinologija znanost o vrlinama, sve što vrijedi za vrline, vrijedi i za vrlinologiju. Kao što znate, vrline nemaju linearno djelovanje, pa ako učinimo dobro djelo nekomu, to ne znači da će nam taj dobrim vratiti. Djelovanje vrlina i vrlinologije uglavnom je nelinearno pa tako ne žanjemo uvijek tamo gdje smo posijali nego na raznim drugim mjestima, no uvijek "žanjemo".

Vrlinologija nije orijentirana na dobit. Ona ne podilazi vrijednostima kapitalizma već postkapitalizma i vrlinizma. Ne potičemo ljude da kultiviraju vrline da bi time nešto dobili nego da bi time bili savršena verzija sebe, pa kad je čovjek u tom svom prirodnom stanju, recimo kad kultivira urođenu vrlinu bezuvjetne radosti, onda nema potrebu za dobicima. No, prirodno je da su golemi dobici sigurna nus-pojava kad kultiviramo vrline.

Prema tome, ovdje ćemo navesti samo neke od dobiti i pogodnosti koje imaju škole, roditelji i djeca od toga da prigrle predmet vrlinologije.

   
PROSJEK OCJENA
značajan porast prosjeka ocjena kod učenika koji uče s ljubavlju, radošću, samodisciplinom i drugim vrlinama
  PONAŠANJE
učenici koji polaze vrlinologiju imaju viši stupanj svijesti što se odražava na njihovo odlično vladanje
  POBJEDE
pobjede na takmičenjima u, kao i među školama ovise o vrlinama jednako koliko i o znanju i vještinama

   
PROFIT
škola ostvaruje mjesečne prihode naplačivanjem satova vrlinologije koje roditelji rado financiraju
  RESURSI
prihodima od vrlinologije škola može financirati modernizaciju svojih prostorija i rekvizita
  UZOR
škole koje nude inovativan predmet vrlinologije proslavit će se kao škole koje imaju sluha za suvremenost

Ovo sve je moguće već nakon par mjeseci jer kvalificirana osoba koja se izuči za vrlinologa može već nakon par mjeseci otpočeti obuku i potom se dalje doškolavati.

 

Pogodnosti za poduzeća i druge organizacije

O tome zašto je nužno kultivirati vrline objasnili smo u člancima: "Temelji blagostanja" i "Vrline", kao i "Vrlinizam"

U jeku prijelaza iz kapitalizma u postkapitalizam, kad je sve više ljudi svijesnije nužnosti vrlina uz znanje, vještine, tehnologiju i druge vrijednosti, potreba za vrlinolozima je sve veća i veća. Svaka organizacija bi trebala imati svog vrlinologa, odnosno osobu koja je zadužena za kultiviranje vrlina unutar organizacije kao i za korporativnu kulturu. Ne radi se samo o etičnosti poslovanja i društvenoj odgovornosti, nego o tome da kultiviranjem određenih vrlina djelatnici organizacije znatno povećavaju svoju učinkovitost i produktivnost.

Stoga pozivamo čelnike svih organizacija da bilo angažiraju vrlinologa ili da pošalju barem jednog svog djelatnika iz redova kadrovske službe na naš Master studij za vrlinologe kako bi se specijalizirali za obuku vrlina i potom vršili obuku djelatnika.

Pogodnosti koje imaju od toga organizacije, njezini djelatnici i korisnici su mnogostruke te ih je nemoguće sve nabrojati. Pogotovo zato što učinkovitost vrlinologije, baš kao i vrlina, nije samo linearna nego i nelinearna. S obzirom na to da je vrlinologija znanost o vrlinama, sve što vrijedi za vrline, vrijedi i za vrlinologiju. Kao što znate, vrline nemaju linearno djelovanje, pa ako učinimo dobro djelo nekomu, to ne znači da će nam taj dobrim vratiti. Djelovanje vrlina i vrlinologije uglavnom je nelinearno pa tako ne žanjemo uvijek tamo gdje smo posijali nego na raznim drugim mjestima, no uvijek "žanjemo".

Vrlinologija nije orijentirana na dobit. Ona ne podilazi vrijednostima kapitalizma već postkapitalizma i vrlinizma. Ne potičemo ljude da kultiviraju vrline da bi time nešto dobili nego da bi time bili savršena verzija sebe, pa kad je čovjek u tom svom prirodnom stanju, kad kultivira urođene vrline, onda su golemi dobici prirodna i sigurna nus-pojava.

Prema tome, ovdje ćemo navesti samo neke od dobiti i pogodnosti koje imaju organizacije i njezini djelatnici od toga da uvedu vrlinologiju u svoje poslovanje.

   
UČINKOVITOST
djelatnici koji obavljaju posao s ljubavlju, radošću, samodisciplinom i drugim vrlinama puno su učinkovitiji
  PRODUKTIVNOST
radnici koji polaze vrlinologiju imaju viši stupanj svijesti što se odražava na njihovu produktivnost
  KONKURENTNOST
u sve osviještenijem društvu kupci radije koriste tvrtke za koje znaju da drže više do vrlina nego do zarade

   
PROFIT
uz povećanu učinkovitost i produktivnost kao i naklonjenost potrošača nedvojbeno raste profit
  RESURSI
dodatnim prihodima povodom vrlinologije, organizacija može financirati modernizaciju i bonuse
  RENOME
organizacije koje prve sprovode vrlinologiju proslavit će se kao one koje imaju sluha za suvremenost

Ovo sve je moguće već nakon par mjeseci jer kvalificirana osoba koja se izuči za vrlinologa može već nakon par mjeseci otpočeti obuku i potom se dalje doškolavati.

 

U izradi je nova internet stranica za međunarodno tržište pa, ako znate engleski, slobodno je pogledajte jer dodatno objašnjava naše principe i djelovanje:

 

   
OPIS
detaljni opis programa "Vrlinologija"
Opširnije »
  NASTAVNI PLAN
programa "Vrlinologija"
Opširnije »
  PITANJA
formular za pitanja:
Pošalji upit »


Tko smo
Životna škola nudi neformalno obrazovanje s naglaskom na predmet vrlina kao i mana te specijalnih vještina.
Naši programi razvijaju desnu moždanu polutku pa su nadopuna formalnom obrazovanju, koje razvija uglavnom lijevu polutku mozga.

Više o našoj ponudi i usluzi možete saznati koristeći linkove na našoj naslovnoj stranici »
Više o tome za što stojimo nalazi se pri dnu ove stranice Virtuology portala »
Što drugi govore o nama možete pročitati ovdje »
O kreatorima studija možete saznati ovdje »
Sjedište je u Düsseldorfu, u Njemačkoj.

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2016 by Talidari :: Designed by Talidari