Poziv za prijave za Master program e-studija za vrlinologe!

vertikalni banerŽivotna škola poziva sve zainteresirane da se prijave na Master program online studija za vrlinologe kako bi potom mogli izvršavati visoko-traženi posao vrlinologa koji vrše poduke Vrlinologije u našoj organizaciji ili samostalno.

Ovaj Master program idealan je za specijalističko usavršavanje raznih profesija kao što su učitelji, profesori, life-coachevi, pedagozi, socijalni pedagozi, psihoterapeuti, mentori, edukatori, treneri poslovnih vještina, suradnici u odjelu upravljanja ljudskim potencijalima/resursima, voditelji kadrovske službe, ppslovni konzultanti i svi drugi zainteresirani za specijalizaciju za vrline i koji bi željeli razvijati svoju buduću profesionalnu karijeru u podučavanju vrlina.

Osnovni cilj ovog studija jest osposobiti polaznike za izvođenje nastave iz predmeta vrlinologije u poduzećima, školama, sveučilištima, veleučilištima i drugim organizacijama. Vrlinologija se s uspjehom primjenjuje u pedagogiji, psihoterapiji, obrazovanju odraslih, leadershipu i u svakodnevnom radu i životu.

Više o tome zašto studirati za vrlinologa saznajte ovdje »
Tamo su navedene razne pogodnosti za pojedince, kao i za škole, sveučilišta, roditelje, djecu, poduzeća i druge organizacije.
Na ovom linku je objašnjena razlika između mentora i trenera »

Postanite certificirani ili licencirani vrlinolog
- prođite Master program Vrlinologija nakon kojeg možete izvoditi obuku vrlinologije.

Vrlinologija je znanost o vrlinama kao i tečaj i diplomski studij koji pruža multimedijalnu obuku za uspjeh i prosperitet, s naglaskom na razvoj vrlina i oslobađanje od mana i slabosti.
Ovaj tečaj i studij provode vrlinolozi.

Master program studij, za razliku od diplomskog studija Vrlinologije, omogućava profesionalnu karijeru u podučavanju vrlina, odnosno vrlinologije.

Studij Vrlinologije privatni je stručni studij s pravom javnosti, a izvođenje se financira iz studentskih školarina i ostalih vlastitih izvora.
 

   
MJESTO
provodi se online,
u toplini svoga doma
  VRIJEME
početak studija je proizvoljan
  TRAJANJE
80 sati teorije
30 dana prakse po modulu
optimalno: 3 mjeseca do 1 godinu

Napomena: Svaki polaznik može sam odrediti tempo kojim želi prolaziti gradivo. Osim teorije, postoji i praksa koja se provodi mjesec dana nakon svakog modula - ako se svi moduli apsolviraju unutar mjesec dana, praksa se može izvršiti za sve module u slijedećem mjesecu pa je u tom slučaju trajanje studija 2 mjeseca.

Za dobivanje diplome vrlinologa nužno je apsolvirati 40 modula.
Ovisno od modula do modula, prosječno treba par sati za čitanje svakog modula.
Teoretski se sve može proći u 40 dana, a optimalno je tri mjeseca.
Svim vrlinolozima će biti omogućeno daljnje usavršavanje, tj. pristup daljnjim modulima, no za samu diplomu vrlinologa dovoljno je apsolvirati 40 modula, iako ih ima više i s vremenom ćemo dodavati njih još više za uporabu u poslu.

U trajanje studija treba uračunati i pripremu kao i izvedbu za praktično testiranje: video prezentaciju triju modula.

Preduvjet: završen diplomski studij Vrlinologije koji se ne odvija i ne plaća zasebno nego je integriran u cijenu magisterskog (Master program) studija. Razlika između diplomskog i magisterskog studija nije u gradivu nego ponajviše u testiranju. Preduvjet za dobivanje diplome vrlinologa je usmeno i praktično testiranje, odnosno trebat ćete ili priložiti videosnimku svojih neformalnih predavanja ili napraviti prezentaciju izravno mentoru preko skypa. Ovime se dokazuje kompetencija za podučavanje, odnosno držanje predavanja na tri odabrane teme iz programa.
 

   
ŠKOLARINA
2 000 €
jednokratna, avansna uplata
virmanom ili paypalom
  KOMPENZACIJA
iznos školarine moguće je kompenzirati po dogovoru
Vrste kompenzacija »
  LICENCA
100 € mjesečno ili 1000 € godišnje
ili 10 000 € doživotno
za samostalne vrlinologe

Odobravamo grupne popuste - 5% za par, 10 % za troje ili više osoba, 20 % za 10 ili više osoba, 30 % za 20 ili više osoba, 50 % za više od 100 osoba (znači svaka druga osoba ima besplatnu školarinu ili svi plaćaju po 1000€)
Prijedlog: pošalji link na ovu stranicu svima koje znaš ili to objavi na svom blogu ili negdje drugdje da se udružite.

To je jedna od najboljih investicija u svijetu jer se povrat uloga u svoju edukaciju dobiva već u prvom mjesecu rada i tijekom godina se uložena sredstva u školarinu neizmjerno višestruko oplemenjuju.

Povrat investicije u školarinu moguć je na više načina: radeći za nas ili samostalno.

Recimo, ako otvorite samostalnu djelatnost (koja ništa ne košta), možete ostvariti povrat uloga već nakon prve radionice koju budete vodili. Sami možete određivati visinu kotizacije za svoja predavanja, seminare i radionice.

Pružamo mogućnost i da radite za nas po završetku Master programa, što ovisi o tome kako se iskažete tijekom testiranja.
Trebat ćemo veliki broj vrlinologa pa zaposljenje ne ovisi toliko o nama, koliko o vama.
Potražnja je veća nego ponuda, pa bi bilo dobro za vas da to iskoristite.
Nijedan studij ne garantira zaposlenje po svršetku studija pa ni mi.  

Školarina uključuje:

 • administriranje upisa i studiranja
 • nastavu prema nastavnom planu i programu - pristup studijskom online programu: 3 mjeseca (produžetak se dodatno plaća - vidi dolje)
 • nastavne materijale naše produkcije (online)
 • mentorsku provjeru aktivnosti
 • mogućnost polaganja usmenog ispita tri puta za svaki modul putem skypa (eventualni četvrti i svaki daljnji pristup ispitu jednog modula se dodatno plaća - vidi dolje)
 • mogućnost testiranja video prezentacije dva puta za tri modula putem videosnimke ili skypa (eventualni treći i svaki daljnji pristup testiranje jednog modula se dodatno plaća - vidi dolje)
 • 3 konzultacije e-mailom
 • uporabu virtualnog nastavnog okruženja tijekom studija
 • uporabu online biblioteke i multi-media centra
 • e-studentsku službu
 • diplomu, tj. certifikat

Izvanredni, opcionalni troškovi:

 • produžetak pristupu online programu - mjesečno: 300€
                                                   - godišnje: 2000€
 • 4. i svaki daljnji pristup ispitu: 50€
 • 3. i svaki daljnji pristup testiranju video prezentacije po modulu: 50€
 • mentorska podrška po satu: 100€
 • izvanredni ispitni rok: 50€
 • tiskani udžbenik + poštarina: 299€

Kompenzacija - iznos školarine moguće je po dogovoru kompenzirati u ukupnoj vrijednosti od min. 2000€
Neke od mogućih kompenzacija:

 • prijevod 10 modula našeg e-learning programa "Vrlinologija" na njemački jezik - to je otprilike 200 A4 stranica
 • prebaciti sadržaj naših modula u PowerPoint u cilju izrade video prezentacije odabranih modula
  – mi dajemo PowerPoint template u koji treba ubaciti tekst modula. Trebalo bi prebaciti pet modula u PowerPoint da bi se namakla sredstva za školarinu - istovremeno englesku i hrvatsko-srpsku verziju modula. Ovo odobravamo samo onima koji su kompetentni - prije svega kreativni i koji imaju iskustva u izradi PP ili Keynote prezentacija. Našim PP prezentacijama ne želimo samo informirati ili motivirati ljude kao što to čine PP prezentacije koje se obično koriste u tvrtkama, nego njima želimo inspirirati i čak transformirati ljude. Tekstovi naših modula sami po sebi su inspirirajući i transformirajući pa bi PP prezentacije to trebale shodno popratiti, a ne da budu samo informativne. To znači da bi se njima trebao stvoriti ugodan i inspirativan ugođaj i osjećaj, što krativcima nije problem. Mi imamo kreativne, moderne PP template koje vam možemo dati u tu svrhu, no imamo na stotine slajdova koje bi trebalo znati kreativno prilagoditi tekstovima modula, kombinirati s grafikama, animacijama i ostalim dodacima i tako kreirati fascinanirajući ugođaj i osjećaj. Baš kao i kod naših tekstualnih modula, želimo da i naši PP video moduli oduševe korisnike, a ne da ih informiraju. Zainteresirane molimo da nam pošalju jedan svoj najbolji uradak, kako bismo procijenili odgovara li našim standardima, a ako nemate demo, onda će biti potrebno da napravite napravite dio jednog našeg modula s 20tak naših slajdova, koje ćemo vam dati kad se javite.
 • odraditi jedan seminar ili radionicu vrlinologije uživo i zaradu iskoristiti za financiranje studija. Recimo, ako uz našu pomoć sprovedete jedan seminar ili radionicu na koje vam se prijavi samo 20tak ljudi koji plate kotizaciju u visini 100€ - to iznosi 2.000€, koliko je školarina. Ovo odobravamo samo onima koji su kompetentni - odlično poznavanje materije seminara i iskustvo u držanju seminara ili radionica
 • smještaj na Jadranu za dvije osobe na do mjesec dana u ljetnom periodu, ili u Bavarskoj (Njemačka), a otvoreni smo i za druge lokacije
 • 200 sati rada za nas - odraditi zadatke prema naputku našeg tajništva. Mogućnost izbora vrste zadataka. Gotovo svi poslovi se odrađuju online u toplini vlastitog doma i zahtijevaju posjedovanje računala i poznavanje osnova rada na računalu.
 • računalo i/ili laptop sa softverima i poštarinom (dostava u Njemačku)
 • svoju zanatsku uslugu koju bismo mogli zatrebati
 • profesionalne usluge - web dizajn, grafički dizajn, PR, marketing, video snimanja
 • bon ili kupon - za proizvode ili usluge vaše tvrtke ili organizacije
 • kombinacije usluga, uključujući i nenavedene kao što je video izjava (testimonial) kojom pohvaljujete naš program, esej i drugo
 • softweri i online tečajevi – ponekad imamo potrebu za softwerima i online tečajevima pa ako nam možete pribaviti nešto takvo što trebamo ili bi nam dobro došlo, možemo za visinu cijene tog/tih softwera umanjiti iznos školarine. Recimo, ako ste vi ili neko od vaših kupili neki software koji ima licencu za 3 kompjutera, onda možete nama ustupiti licencu za jedan ako je vama dovoljno za dva kompjutera. Možete nam navesti koje sve softwere imate na raspolaganju pa vam možemo reći što bi od toga došlo u obzir. Recimo, softweri kao što su anti-virus program, Microsoft Office, Adobe paket (Dreamweaver, Photoshop & Premiere i neki drugi), softweri za izradu videa, Sony Vegas, Camtasia…
 • i drugo - slobodno nam nešto ponudite, a mi ćemo se očitovati.

Kod odabira kompenzacije, molimo da nam pošaljete svoj prijedlog.

Stipendija - iznos školarine moguće je platiti stipendijom. Možete samostalno tražiti stipendiju od neke organizacije i/ili se prijaviti kod nas. Uvjeti i načini ostvarivanja prava na stipendiju preko nas nisu strogo regulirani, tako da se svatko može prijaviti a primat imaju zahtjevi na temelju socio-ekonomskoga statusa. Jedini uvjet je plaćanje participacije od 10 % iznosa školarine, koja se plaća tek nakon što se odobri stipendija. Participacija se plaća kako bi se izbjeglo da neozbiljni kandidati dobiju stipendiju a onda uopće ne polaze i završe studij. Stipendisti kojima se odobri stipendija a ne završe studij u dogovorenom roku morat će vratiti novac davatelju stipendije, ukoliko davatelj stipendije bude to zahtijevao.

Ljudi slabijeg socio-ekonomskoga statusa su oni koji mogu priložiti dokaz o zadovoljavanju barem jedne od ovih kategorija:

 • prosječni mjesečni prihodi po članu obitelji ne prelaze 65% proračunske osnovice koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom zemlje boravišta.
  Naprimjer, proračunska osnovica za 2017. godinu je Zakonom o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske  za  2017.  godinu  određena  u  visini  od  3.326,00  kn pa  65% osnovice iznosi 2161,90 kn.
 • status djeteta poginule, umrle i nestale osobe
 • utvrđeno postojanje tjelesnog oštećenja koji izdaje nadležna ustanova za mirovinsko osiguranje
 • upis na poslijediplomski sveučilišni studij, što se dokazuje potvrdom visokog učilišta koje provodi poslijediplomski sveučilišni studij
 • bez zasnovanoga radnog odnosa, što se dokazuje potvrdom nadležne ustanove za zapošljavanje

Zahtjev za stipendiju

Razlika između certificiranog i licenciranog vrlinologa: po završetku Master programa svi polaznici dobivaju certifikat, a oni koji potom žele samostalno razvijati karijeru vrlinologa, trebaju uzeti licencu da bi mogli koristiti naš sadržaj u komercijalne svrhe.

Licenca: 100 € mjesečno ili 1000 € godišnje ili 10 000 € doživotno.
Vrlinolozi koji rade za nas ili za organizaciju koja ima licencu ne trebaju plaćati licencu.
Recimo, ako radite kao nastavnik u školi koja ima licencu, ne trebate plaćati licencu.
Svi vrlinolozi koji žele samostalno podučavati vrlinologiju, trebat će plaćati licencu za komercijalno korištenje našeg sadržaja (koji je zaštićen autorskim pravom) čim počnu podučavati vrlinologiju. Ta će licenca ubuduće koštati više jer omogućava ogromne zarade, no pionirima (prvoj generaciji vrlinologa) dajemo ogroman popust pa bi bilo dobro da to svakako iskoristite. Licenca je za pionire vrlinologe minimalna u iznosu od 100€ mjesečno, a uključuje:

 • komercijalno korištenje sadržaja koje je pod autorskim pravom
 • pristup svim modulima online tečaja Vrlinologije
 • pristup najnovijim modulima za korištenje u praksi
 • marketinški materijali za pridobivanje klijenata
 • podrška
 • pristup forumu vrlinologa
 • poslovni bilten s obavijestima iz svijeta vrlinologa
 • besplatna promocija na našim službenim stranicama (tako mogu lokalni studenti doći do vas i uplatiti vaše radionice)
 • pristup našem premium sadržaju
 • dodatna provizijska zarada - od svih onih koji preko vas uplate naš online tečaj.

Prednosti
Naša je procjena (temeljena na povratnim informacijama struke i naših korisnika) da će posao vrlinologa postati globalni hit u vrlo skoro vrijeme i da će to biti jedna od najprofitabilnijih profesija u obrazovnoj struci.
Kao pionir ove struke, odnosno vrlinolog prve generacije imat ćete posebne prednosti:

   
POPUST
prva generacija vrlinologa (2017.)
plaća duplo manju školarinu
od idućih generacija
  PRILIKA
prva generacija vrlinologa ima
veće šanse za zapošljavanjem kod nas i u svim drugim organizacijama
  MALA KONKURENCIJA
odlične zarade ne samo podučavanjem vrlinologije, nego i eventual. podučavanjem vrlinologa

Plan je da u svakom gradu svijeta osposobimo barem nekoliko vrlinologa.
U okviru studija objasnit ćemo zašto i kako je vrlinologija puno učinkovitija od svih drugih ustaljenih metoda i praksi za ostvarenje uspjeha u svim aspektima života.
U zasebnom članku smo naveli zašto se isplati obučiti za vrlinologa »

Kao vrlinolog moći ćete promicanjem vrlina doprinijeti svom okruženju da ostvari blagostanje, čime ćete i osobno ostvariti blagostanje, duhovno i materijalno.

U izradi je nova internet stranica za međunarodno tržište pa, ako znate engleski, možete je pogledati: https://virtuology.biz/
 

   
OPIS
detaljni opis programa "Vrlinologija"
Opširnije »
  NASTAVNI PLAN
programa "Vrlinologija"
Opširnije »
  PITANJA
formular za pitanja:
Pošalji upit »


Tko smo
Životna škola pruža neformalno obrazovanje s naglaskom na predmet vrlina kao i mana te specijalnih vještina.
Naši programi razvijaju desnu moždanu polutku pa su nadopuna formalnom obrazovanju, koje razvija uglavnom lijevu polutku mozga.

Više o našoj ponudi i usluzi možete saznati koristeći linkove na našojnaslovnoj stranici »
Više o tome za što stojimo nalazi se pri dnu ove stranice Virtuology portala »
Što drugi govore o nama možete pročitati ovdje »
O kreatorima studija možete saznati ovdje »
Sjedište je u Düsseldorfu, u Njemačkoj.

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2016 by Talidari :: Designed by Talidari