Toplo preporučujemo:

Talidari Studio4web, web hosting, registracija domena
Talidari multimedijalna umjetnost
fuzija avangardne umjetnosti i alternativne medicine. Umjetnička ljekarna gdje se nudi multimedijalna umjetnost kao lijek za mnoge poremećaje. Ako trebate umjetničku sliku za svoj dom, posjetite ovu virtualnu galeriju i pronađite nešto za sebe. Osim toga, tu ćete pronaći i wellness glazbu uz svirku didgeridoo-a, te korisnu i zabavnu literaturu. Posjeti nas »
Virtuology
Sestrinski portal "Životne škole" za globalno tržište s našim sadržajem na engleskom i njemačkom jeziku.
Posjeti nas »
Domena i hosting
od srca preporučujemo našu hosting firmu jer imaju ne
samo super cijene nego i
super uslugu - brza i
učinkovita podrška

Posjeti ih » 

Svijet yoge - Jedinstvo Individualnog sa Univerzalnim – Veza Uma i Tijela

Udruga Slobodna škola
Ova udruga promovira potrebu za osnivanjem škola po mjeri djeteta. Ima za cilj informirati javnost o ideji demokratskog obrazovanja i paralelno s time potaknuti djelovanje zainteresiranih učenika, roditelja i prosvjetnih djelatnika radi unapređenja procesa demokratizacije postojećih te osnivanja prvih demokratskih/slobodnih škola. Učenici imaju pravo slobodnog izbora i odlučivanja u procesu stjecanja znanja i vještina potrebnih za njihov razvoj i cjelovito obrazovanje. Na taj im se način pruža prilika izrasti u bića svjesna sebe, svojih želja, istinskih interesa, sposobnosti i potencijala u okviru demokratskog obrazovanja i demokratskog društva čiji će jednog dana biti sretni i samouvjereni članovi.

SEZAM portal za mlade, koji pruža informacije o pitanjima vezanim uz seksualnost i odnose među spolovima.

dubrava  Portal sa svim vjestima i podacima o zagrebačkom kvartu DubravaRazmjena linkova

Ukoliko želite da se Vaš link s oglasom nađe na ovoj stranici - molimo da naš oglas i link objavite na onu Vašu stranicu koja ima Google  page rank 2 (saznajte svoj Google  PR ovdje) i koja je relevantna uz neku temu našeg portala (obrazovanje, vrline, kompetencije, roditelji, mladi, blagostanje i slično).

Postavite naš link i oglas na svoje stranice, pošaljite nam obavjest o tome i mi ćemo onda objaviti Vaš link s oglasom na ovoj stranici.
Ukoliko želite da se Vaš link nalazi na nekoj drugoj našoj stranici, javite nam na kojoj i zašto baš na toj.

Predlažemo da link Životne škole na Vašim stranicama izgleda ovako:

Životna škola - virtualni edukacijski centar za razvoj ljudskih potencijala, gdje možete dobiti neformalno obrazovanje, praktično znanje, alate i inspiracije za ostvarenje blagostanja pomoću svojih urođenih vrlina
www.zivotna-skola.eu


html kod (koji se postavlja na web stranicu ili blog:

<a href="https://www.zivotna-skola.eu/"><strong>&#381;ivotna &scaron;kola</strong></a> - virtualni edukacijski centar za razvoj ljudskih potencijala, gdje mo&#382;ete dobiti neformalno obrazovanje, prakti&#269;no znanje, alate i inspiracije za ostvarenje blagostanja pomo&#263;u svojih uro&#273;enih vrlina<br />
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/" target="_blank">www.zivotna-skola.eu</a>


Neki naš baner i/ili logo možete preuzeti ovdje - kutak za medije »

Čim ste postavili naš link na svojoj web stranici (koja ima Google PR 2 ili više) kontaktirajte nas i dajte nam tekst i link vašeg oglasa. Obavezno priložite link Vaše stranice na kojoj je objavljen naš oglas/link.

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari