Upis na program uživo

Ovdje imate priliku prijaviti sebe ili Vaše dijete za upis na offline program za djecu i mlade - nastava uživo.

Upisi za online tečaj za djecu i mlade se vrše na: e-tečaj
Upisi za individualne projekte projekti »
Upisi za programe za roditelje se vrše na: Program za odrasle »

upis

Procedura za upis je sljedeća:

  1. Napomena:
    Trenutno se ovaj program ne izvodi dok ne sakupimo dovoljan broj prijava. Stoga molimo da popunite ovu dolje prijavnicu kako bismo znali ima li dovoljno zainteresiranih
    popunite prijavnicu - ona ni vas ni nas na ništa ne obvezuje
  2. komisija sakuplja prijave za offline program, razvrstava kandidate prema lokacijama, te po raspoloživosti šalje podatke za upis
  3. upis se potvrđuje uplatom participacije - Napomena: trenutačno je offline program neaktivan dok se ne prijavi dovoljan broj zainteresiranih na jednoj lokaciji.

Informacije o cijenama, plaćanju i financiranju pogledajte na: financiranje »

Odgovori na česta pitanja su na dnu ove stranice.

Molimo Vas da se prijavite popunjavanjem ove online prijave. Naglašavamo, ovo je prijavnica za zainteresirane za polaženje tečaja UŽIVO. Ako želite polaziti tečaj preko interneta onda se prijavite ovdje

Učenici su upisani tek kad je prijava odobrena i kad je uz prijavu napravljena uplata.

Česta pitanja:

Ova pitanja se odnose na polaženje obrazovnog programa uživo, koji trenutačno nije aktivan sve dok ne sakupimo dovoljno zainteresiranih polaznika. Stoga vas molimo da svoje dijete ili svoju djecu prijavite kao zainteresirane za upis. Čim sakupimo dovoljno zainteresiranih na nekoj lokaciji pokrenut ćemo program i pribaviti sponzore.

Kako je s terminima?
Termini se prilagođavaju polaznicima, pa će se tako termini prilagoditi redovnom školskom rasporedu i izvanškolskim aktivnostima. Na prijavnici prilikom upisa upisuju se podaci o tome u kojem su turnusu i koje dane ne bi mogli doći zbog drugih aktivnosti. U hodu će se moći i mijenjati.

Kako je s programom preko praznika?
Program se odvija nevezano za školski kalendar pa tako imamo radionice i aktivnosti i tijekom svih praznika, jer mislimo da djeci i mladima baš tada nedostaje najviše sadržaja, pa im ih želimo ponuditi.
Oni koji su za vrijeme praznika na putu, nadoknadit će izgubljene sate u sljedećim mjesecima. U svakom slučaju nećemo dopustiti da izgubite ništa, naprotiv - za svoj novac dobit ćete i puno više nego što ste očekivali.

Mogu li nezaposleni roditelji dobiti popust?
Da. U tom slučaju nezaposleni roditelj može volonterski odraditi dio iznosa školarine.

Kako će biti grupirani polaznici?
Uglavnom po uzrastu i rasporedu koji im odgovara. No, gledat ćemo da imamo različite pojedince u grupama kako bi se stvorila, kako se u pedagogiji zove: grupna dinamika. Kad su u grupi svi isti i isto razmišljaju nema neke dinamike i nije dovoljno stimulirajuće, no kad su u grupi različiti tipovi mladih ljudi tada možemo stvoriti okruženje i atmosferu koja je vrlo poticajna i plodna za učenje.

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari