DONACIJA:
dar, darovanje
(nije u reklamne svrhe)

  Kutak za sponzore, donatore, pokrovitelje i kumove Životne škole

Naši sponzori su:

Talidari
Autori
Virtuology
Ackademy & Institute
Studio4web
Web Hosting
 
Zahvaljujemo na interesu za doniranjem ili sponzoriranjem Životne škole. Svojim pridonosima omogućujete realizaciju naših pojedinih projekata i cjelokupnog programa. Usto, svojom potporom pridonosite obogaćivanju i održavanju sadržaja naših internet stranica, koje su izvrstan izvor korisnih informacija i inspiracija za korisnike.
 
Podaci za donacije »
Podaci za sponzoriranje »
Podaci za kompenzacije »

sponzori
Zahvaljujemo na podršci!
I čak 1€ nam puno znači jer kad bi nam svi dali 1€ mogli bismo to uložiti u unaprjeđenje naše usluge

Životna škola je vrlo inovativan obrazovni centar, koji je ne samo originalan nego i jedinstven u svijetu. Pokrenuli smo ga prepoznavši potrebu za dodatnom edukacijom usmjerenom na praktično znanje, koje ne pokriva formalno obrazovanje, a od iznimne je važnosti za sreću i uspjeh u životu.

Ovaj centar je jedinstven i inovativan po tome jer provodi neformalno, iskustveno obrazovanje kroz interdisciplinaran pristup razvoju osobe (kognitivni, psihosocijalni, bihevioralni, intereakcijski itd) i međupredmetno povezivanje, i tako omogućuje holistički pristup učenikovu znanju. Također je jedinstven po tome jer jedini pruža mogućnost mladima da saznaju sve što im treba za život na jednom mjesto od vrhunskih stručnjaka i da se organiziraju radi raznih akcija za dobrobit društva.

Program Životne škole odgovara na polazišta i zahtjeve Nacionalne obiteljske politike, Vladine socijalne politike prema djeci i mladima, Programa socijalne politike Grada Zagreba, Gradskog programa djelovanja za mlade, Nacionalnog programa djelovanja za djecu i programa za mlade te drugih relevantnih stručnih dokumenata.

Obzirom da čitav program uz nesebičan volonterski rad entuzijasta i podupiratelja iziskuje i značajna financijska sredstva kreirali smo pakete za sponzorstva, donacije i poslovnu suradnju sa institucijama i organizacijama koje imaju sluha za društveno korisne aktivnosti, a pogotovo za programe koji su namijenjeni mladima.

Zašto nas sponzorirati ili nam donirati

Životna škola promiče jačanje vrlina i oslobađanje od mana i slabosti.

Naš edukacijski program pomoći će održivom razvoju lokalne zajednice tako što svojim odgojno-obrazovnim programom osposobljava mlade za bolji život, roditeljima pruža podršku u odgoju i obrazovanju njihove djece, promovira jačanje vrlina, suzbija slučajeve delinkvencije, razvija volonterski program za mlade i još mnogo toga.

Što Vi dobivate pružanjem potpore Životnoj školi:

 • višestruki povrat jer što sijete, to žanjete
 • porezne olakšice
 • mogućnost besplatnog oglašavanja na web stranicama i glasilu Životne škole
 • mogućnost besplatnog promoviranja svojih proizvoda i/ili usluge na našem portalu
 • mogućnost doprinosa lokalnoj zajednici
 • stvaranje povoljnog imagea vaše tvrke

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte  - kontakt.

Financijska potpora

Imamo puno planova i ideja za koje nam treba Vaša financijska potpora. Dobivena sredstva upotrijebit će se za:

 • pokrivanje tekućih troškova knjigovodstva, izrade i hosting internet stranica i drugo
 • za nabavku opreme za realizaciju programa
 • za nagrađivanje volontera zaslužnih za realizaciju programa
 • tiskanje propagandnog materijala kako bi vrijednosti centra približili svima

Možete izabrati projekt za koji želite da se vaša donacija koristi:

Podaci za donacije

   
UPLATA
jednokratna uplata PO IZBORU
virmanom ili paypalom
  POKLON BON
poklonite nam bon na Amazonu
omogućava kartično plaćanje
  KOMPENZACIJA
donirajte svoju uslugu
ili nešto što nam treba

- virmanom (uplata na račun u Njemačkoj - dostupno na upit)

 

Uplatite poklon bon u online trgovini Amazon - primjer bona
(upišite iznos u Eurima; na kraju stranice je opcija za izmijenu jezika)
Ako se dvoumite kako da nam platite, odaberite ovu opciju.

Prihvaćamo i druge poklon bonove, no prvo provjerite s nama,
pošaljite nam upit: kontakt

 

- računalo i/ili laptop s poštarinom (dostava u Njemačku)
- software koji bi nam mogao trebati
- profesionalne usluge - web dizajn, grafički dizajn, PR, marketing, video snimanja
- bon ili kupon - za proizvode ili usluge vaše tvrtke ili organizacije
- i drugo - slobodno nam nešto ponudite.

 

Podaci za kompenzacije

Ako niste u mogućnosti financijski nas podržati ili se revanširati, slobodni ste to učiniti kompenzacijom po izboru. Ponudili smo razne kompenzacije u okviru raznih naših sadržaja, na njihovim stranicama (npr. za članstvo, za Master studij i druge), a ovdje iznosimo općenite mogućnosti. Otvoreni smo za sve vrste kompenzacija. Možete nam sami dati prijedlog(e)

   
VOLONTERSTVO
odaberite volontersku aktivnost s našeg popisa
  USLUGA
ponudite nam svoju profesionalnu uslugu
  POKLON BON
poklonite nam bon za proizvode ili usluge vaše tvrtke ili organizacije

volonterski rad od kuće »
Izdvajamo:
- prijevod članka ili modula
- prebaciti naš modul u PowerPoint
- video produkcija

 

Otvoreni smo za veliki broj usluga pa je najbolje da nam pošaljete prijedlog:
kontakt

 

prvo provjerite s nama
ako se radi o tome
da želite nešto zauzvrat:
kontakt

 
   
GOSTOPRIMSTVO
ugostite naše(g) volontera/e
u svom domu ili vikendici
  SOFTVER
ustupiti licencu za softver za koji imate više licenci
  ONLINE TEČAJ
svoj ili tuđi

Primjeri:
- smještaj za dvije osobe:
na Jadranu, u Zagrebu, Njemačkoj
- poziv na ručak ili večeru
- poziv na proslavu ili feštu

 

Primjeri:
anti-virus program, Microsoft Office, Adobe paket (Dreamweaver, Photoshop & Premiere i neki drugi), softweri za izradu videa, Sony Vegas, Camtasia

 

U duhu cjeloživotnog učenja otvoreni smo za raznorazno učenje. Prvo provjerite s nama ako se radi o tome da želite nešto zauzvrat: kontakt

 
JESTE LI ZNALI?

Kako nam se možete revanširati

Jeste li znali da nam se, kao i svim drugim vlasnicima korisnih portala, možete besplatno odužiti za vrijednost koju vam pružamo, možete nam platiti bez plaćanja? Možete nam "plaćati" našu uslugu tako da kliknete na reklame koje se prikazuju na našem portalu. To vas apsolutno ništa ne košta. Mi se djelomično financiramo od reklama pa za svaki klik na Google reklamu dobijemo oko 10 centa. Nije puno, no ako recimo tisuću korisnika nekoliko puta mjesečno klikne na reklame, nakupi se. Vama je to nekoliko klikova, a nama to puno znači.

Naravno, ni u kojem slučaju nemojte klikati na one reklame koje vas ne zanimaju jer nije pošteno da oni koji se reklamiraju moraju plaćati bez smisla. Njima je stalo da ih posjete samo oni koje to interesira. Osim toga, Google ima sofisticiranu tehnologiju pa ne tolerira varanje, stoga nema smisla da klikate više puta na istu reklamu jer to Google neće uvažiti.

Ako ne znate na koje reklame mislimo, onda pogledajte na vrhu ove stranice gdje ćete vidjeti jednu veliku reklamu, zatim manju kvadrastu reklamu na početku lijeve margine (ispod polja za traženje, iznad podnaslova Rubrike) i jednu ispod ovog teksta. Najčešće su te reklame u obliku banera, no ne uvijek jer ovisi o reklamateljima. Što reklama zauzima više mjesta, dakle što je veća, mi klikom na nju zarađujemo više. Koje će reklame biti prikazane ne određujemo mi, nego Google, a najčešće njihovi algoritmi postavljaju reklame prema onome što vas osobno interesira, prateći vašu povijest posjećivanja internet stranica. Znači, vi ćete imati druge reklame nego što prikazuje ova slika (plavo-narančasta i crna reklama).

Ako imate uključen blokator reklama, molimo da ga isključite.


 

 

 

KUM:
onaj koji redovito pruža podršku u razvoju i zaštitu, financijski i moralno. Kum je isto što i mecena.

 

 

Dobro se dobrim vraća!

 

 

Nagrada:         
 • dobar osjećaj jer pridonosite svojoj zajednici i šire
 • besplatno oglašavanje na web stranicama i glasilu Životne škole
 • porezne olakšice
 • stvaranje povoljnog imagea (vaše tvrke)

Postanite kum(a) Životne škole!

Postanite kuma(a) određene vrline, mane ili vještine koje obrađuje program Životne škole!
Budite zaslužni za jačanje odabrane vrline ili vještine u našem društvu!

sponzoriMnogi se žale kako nedostaje nekih vrlina u našem društvu, kako su mnogima poremećene vrijednosti, imaju običaj ukazivati na tuđe mane i slabosti, kritizirati, prigovarati i ogovarati. To ne vodi ničemu, pogotovo ne promjeni nabolje. Ono što donosi preobrazbu društva nabolje je ono što svatko od nas može osobno učiniti da dođe do toga - uzajamna podrška. Mi, volonteri Životne škole, preuzeli smo na sebe edukacijski i inspiracijski dio, i trebamo vašu pomoć da uspijemo održati našu djelatnost, ali i poboljšati je - trebamo vašu podršku. Pomozite nam potaknuti članove naše zajednice na osnaživanje svojih vrlina i vještina, kao i na oslobađanje od svojih mana - učinite to na način koji vama najbolje odgovara. Svaka financijska, moralna i promotivna podrška je dobrodošla i imat će odjeka. Zajedno smo jači, zajedno možemo donijeti promjene u društvu kako bismo svi živjeli u blagostanju, duhovnom i materijalnom.

Kum(a) je fizička ili pravna osoba koja redovito pruža financijsku i moralnu podršku u realizaciju odabranog "kumčeta", bez obveza, ali savjesno. Kum(a) može odabrati iz našeg programa što želi redovito financirati svaki mjesec - neku vrlinu, vještinu ili otklanjanje neke mane - i tako postati kum(a) te određene vrline, vještine ili mane. Po mogućnosti, kum je uzor i oličenje onoga što zastupa. Također se od kuma/kume očekuje da odabrano "kumče" podržava i moralno, tako što kad je prilika javnost uputi na odabranu temu ili projekt. Pomoć u promociji može značiti postavljanje našeg linka na svoju internet stranicu ili blog, kao i usmena preporuka kad god je za to prilika. Donacije u predloženoj vrijednosti također primamo - npr. poklon bonovi za kupnju/korištenje proizvoda/usluga kuma/kume.

100 €
mjesečno
   Vrline »
   Mane »
   Vještine »
Pomoć u promociji    Zdravlje »
U pripremi »
 

Smatrate li da je potrebno u našem društvu promicati neke određene vrline, i pomagati članovima naše zajednice da se riješe nekih svojih mana ili slabosti?
Ako je tako, sudjelujte u tome! Budite zaslužni za jačanje vrlina i oslobađanje od mana u našem društvu tako što ćete podržavati program Životne škole koji to omogućuje. Odaberite neku ili neke od vrlina, mana i vještina i postanite njihov kum!

Želite li biti zaslužni za jačanje, recimo, odgovornosti u našem društvu? Velikodušnom donacijom od predloženih 1000 kn mjesečno možete postati kum(a) ove vrline. Frustrira li Vas neka slabost našeg društva, kao što je korupcija ili možda kritiziranje, kukanje, prigovaranje i ogovaranje? Pomozite otkloniti ove mane našeg društva svojom potporom našeg relevantnog programa!
U samom multimedijalnom članku koji obrađuje odabranu temu, objavit ćemu vas kao pokrovitelja - postaviti vaš baner, logo ili što već želite, s napomenom: Jačanje ove vrline (ili: Oslobađanje od ove mane ili slabosti) omogućuje vam [ime/logo/baner pokrovitelja]!

Svi zainteresirani kumovi se mole da nam se jave kako bismo se dogovorili o svemu, uključujući o postavljanju loga na odabranu/e stranicu/e - Kontakt »


  logo

SPONZORSTVO:
novčano pomaganje u reklamne svrhe
SPONZORSKI PROJEKTI Generalni sponzor
Sponzor
 Vrlina po izboru - odaberite vrlinu »
1.000 €/god
iznos po želji
 Mana po izboru - odaberite manu »
1.000 €/god
iznos po želji
 Vještina p. i. - odaberite vještinu »
1.000 €/god
iznos po želji
 Čarobno drvo - detalji »
3.000 €/god
iznos po želji
 Blagostanje - detalji na zahtjev
5.000 €/god
iznos po želji
 Vrlinizam - detalji »
5.000 €/god
iznos po želji
 Heroji - detalji »
1.000 € + troškovi priredbe
iznos po želji
 Umjetnička ljekarna - detalji »
1.000 € ili 100 €/mj
iznos po želji
 Prevencija kriminala i delinkvencije
1.000 €/god
iznos po želji
Ostali projekti »
iznos po dogovoru
iznos po želji
vertikalni baner
SPONZORSKI PAKETI Generalni sponzor
30.000 kn
Glavni sponzor 20.000 kn
Sponzor I
10.000 kn
Sponzor II 5.000 kn
         
Bild your brand
Sponsor's visibility - postavljanje vizuala u prostorijama škole (zastavice, plakati) da      
Sponsor's Promotion materials - korištenje promotivnih materijala sponzora u nastavi (kemijske, blokovi i sl.) da da da da
Name-tag Holders - promotivne vezice, majce i kape koje bi polaznici nosili u slobodno vrijeme da da da da
Medal
Presentation within class -Predstavnik sponzora u sklopu kolegija Financije održava prezentaciju vlastitih proizvoda i usluga za djecu i mladež da
30 min.
da
15 min.
   
Info punkt - postavljanje info punkta u prostorima Životne škole nakon prezentacije u pauzama nakon kolegija Financije da   da  
Web promotion
On-Line Visibility- nudimo vam promotivni prostor za oglašavanje na našim službenim stranicama putem bannera uz naznaku diamant sponzora i objavu teksta sponzora da da da da
Zahvalnica - iskaz zahvale na web portalu životne škole www.zivotna-skola.eu da da da  
Promo
Sponsorski logo na tiskanim materijalima - objava logotipa na naslovnici svih tiskanih materijala(mape, brošure,letci,), dijeljenje već postojećih tiskanih materijala sponzora (rokovnici, blokovi, leci, brošure i sl.) da      
Filantropija
Usvajanje učenika – broj stipendiranih učenika unutar sponzorskog paketa 5 3 2 1
 

ŠTO TREBAMO

podrška u nagrađivanju volontera za njihov nesebičan doprinos:

poklon bonovi za kupnju vaših proizvoda
telefonske kartice
ulaznice za predstave i koncerte
karte za prijevoz

oprema:

(mini) prijenosno računalo


Zahvaljujemo se unaprijed na potpori te se iskreno nadamo da ćete podržati naše napore na razvijanju i jačanju položaja obitelji kao i održivog razvoja lokalne zajednice.

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari