Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internet stranica Životne škole i pridruženih web stranica

Upotrebljavajući web stranice www.zivotna skola.hr (u daljnjem tekstu: Životna škola) dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima uporabe. Ako se sa istima ne slažete, molimo Vas da ne koristite web stranice Životne škole.

Ograničenja u upotrebi materijala
Materijali na web stranicama Životne škole zaštićeno su autorsko pravo poduzeća Talidari d.o.o., Zagreb (u daljnjem tekstu Talidari) ili drugih pravnih osoba. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo poduzeća Talidari ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Materijali sa Životne škole, također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se ne navodi izvor. Ukoliko želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo Vam izaći u susret.

Vlasništvo baza podataka, licence (dozvole) i upotreba
Talidari je vlasnik web stranica Životne škole. Talidari i njegovi suradnici zadržavaju sva prava i, ovim ugovorom, niti jedno pravo intelektualnog vlasništva nije prenosivo. Talidari vam time dodjeljuje ne ekskluzivnu i neprijenosnu dozvolu za uporabu baza podataka na web stranicama Životne škole. Baze podataka se mogu upotrijebiti samo za uvid u informacije te za vađenje istih, u opsegu (razmjeru) opisanom u tekstu koji slijedi. Čitanjem ovog ugovora, obvezujete se na korištenje informacija iz baza podataka Životne škole, jedino za vašu privatnu uporabu i interne ciljeve - vašeg doma ili vašeg posla, uz što se podrazumijeva da to nije prodavanje ili posredovanje informacija, publiciranje, distribuiranje, prenošenje ili reproduciranje bilo kojeg dijela baze podataka (bilo direktno ili u sažetoj, selektivnoj ili tabeliranoj formi). Možete napraviti ograničeni broj kopija svakog outputa, u machine-čitajućoj formi ili u hard copy formi, što je dovoljno za gore spomenute dozvoljene ciljeve. Ništa ovdje spomenuto ne daje vam pravo kreiranja bilo kakvih baza podataka, direktorija ili hard copy publikacija - iz ili od baza podataka, niti za internu, niti za eksternu uporabu.

Jamstvo, odgovornost
Talidari se odriče svih jamstava, izričitih ili neizravno izraženih, uključujući, ali ne ograničavajući se na mogućnost prodaje u određene svrhe. Talidari ne jamči da će funkcije sadržane u materijalima biti oslobođene grešaka, da će nepravilnosti biti ispravljene, kao ni da je Talidari-jev server oslobođen virusa te ostalih štetnih komponenti. Talidari ne garantira ispravnost i točnost uporabe te rezultate uporabe materijala dostupnih na web stranicama Životne škole. Vi (a ne Talidari) preuzimate kompletne troškove svih potrebnih popravaka, servisiranja, ili ispravljanja. Zakon koji je na snazi možda neće dopustiti isključenje impliciranih jamstava pa je moguće da se spomenuto isključenje ne odnosi na Vas. U nijednom slučaju Talidari neće biti odgovoran za štete proizašle iz nemarne ili nestručne uporabe materijala na web stranicama Životne škole, čak i ako su Talidari ili njegovi autorizirani zastupnici bili upozoreni na mogućnost takvih šteta. Zakon možda ne dopušta ograničenja ili isključivanje odgovornosti za slučajne ili logične štete, pa je moguće da se ovo ograničenje ili isključenje ne odnosi na Vas.

Informacije na web stranicama Životne škole pripremljene su pomno i stručno, no Talidari ne može odgovarati za posljedice njihove primjene. Svi podaci na web stranicama Životne škole dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Namjena informacija sadržanih na web stranicama Životne škole nije pružanje pravnih, financijskih ili poreznih savjeta, ili bilo kojih drugih sličnih individualnih savjeta ili savjeta za kompanije. Usluge opisane na web stranicama Životne škole su ponuđene samo u pravnu nadležnost gdje mogu biti legalno ponuđene. Informacije na web stranicama Životne škole nisu sveobuhvatne te su iste ograničene informacijama dostupnima tvrtki Talidari.

Linkovi i obilježja, robne marke
Talidari kao jedini vlasnik web stranica Životne škole nije nužno povezan sa web stranicama čiji su linkovi ovdje navedeni i ne odgovara za njihov sadržaj. Pridružene web stranice služe isključivo Vama, kako bi pridonijeli praktičnosti uporabe web stranica Životne škole te im stoga pristupate uz vlastiti rizik. Postojanje linkova za ostale web stranice te preporuke za određene proizvode, usluge ili publikacije koje nisu dio web stranica Životne škole te njegovih pomoćnih i pridruženih web stranica ne znači da Talidari ima dopuštenje za njihovo korištenje.

Određena imena, grafike, obilježja robnih marki, ikone, dizajn, riječi, naslovi i fraze na web stranicama Životne škole mogu činiti zaštitne znakove, imena ili znakove usluga Talidari ili njegovih zasebnih jedinica. Izlaganje zaštitnih znakova na web stranicama Životne škole ne podrazumijeva dozvolu njihovog korištenja u bilo kakve svrhe. Svako neautorizirano kopiranje, snimanje, modificiranje te reprodukcija zaštitnog znaka i/ili ostalog sadržaja ovog internet portala može značiti kršenje zakona o zaštitnim znakovima i/ili zakonima o kopiranju te osoba može biti podvrgnuta odgovarajućem pravnom postupku.

Tajnost (povjerljivost) kodova, šifri i informacija
Vašim pristupom na ovaj internet portal, podrazumijeva se stroga povjerljivost i tajnost pretplatničkog koda, korisničkog imena, korisničkog ID-a, korisničke šifre te svih Vama dostupnih informacije do kojih ste došli putem dobivene šifre za pristup web stranicama Životne škole. Zabranjeno je kopiranje ili bilo kakvo javno iznošenje takvih informacija.

Ostalo
Ovaj ugovor o uvjetima uporabe odnosi se na svaki pristup web stranicama Životne škole. Talidari kao jedini vlasnik web stranica Životne škole, zadržava pravo izmjene ovog Ugovora - izdavanjem nove verzije dokumenta koja će biti važeća od datuma objavljivanja iste na ovoj web stranici. Svaki pristup informacijama na web stranicama Životne škole bit će zasebna i diskretna transakcija.

Ovi uvjeti o uporabi ne smiju biti ustupljeni bez unaprijed danog pismenog dopuštenja Talidari-a te će se isti tumačiti i provoditi u skladu sa Zakonima.

Završetak
Ovaj je Ugovor valjan sve dok ga ne raskine jedna od stranaka. Ovaj ugovor možete raskinuti u bilo koje vrijeme, uništavajući sve materijale do kojih ste došli putem bilo koje web stranice Životne škole te svu povezanu dokumentaciju, kao i sve kopije i instalacije vezane uz to, bez obzira na to jesu li navedeni u uvjetima ovog Ugovora.

Želimo Vam ugodan nastavak pretraživanja naših web stranica.

Životna škola
Vile Velebita 36
10040 Zagreb, Croatia

Talidari d.o.o.
Vile Velebita 36
10040 Zagreb, Croatia

Web stranica: www.zivotna skola.hr

Naslovnica | Uvjeti korištenja| Sitemap | Kontakt
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari