>


        Blagostanje je naše prirodno stanje!BESPLATNO: e-program za (re)programiranje svijesti
"Blagostanje"
68 multimedijalnih modula - vrijednost preko 1 000 €!
 

 

Prijavi se za sudjelovanje u e-programu.  
Svi prijavljeni će osim besplatnog e-programa  
dobivati i besplatni kvartalni e-magazin!
Prijava se mora obavezno potvrditi putem naše e-mail poruke.

E-mail adresa:

integralni program za (re)programiranje svijesti koji omogućuje ostvarenje materijalnog i duhovnog blagostanja - sreće i uspjeha na svim životnim poljima, uključujući školu, posao, zdravlje, ljubavni i druge međuljudske odnose, financije, zabavu...

Naglasak je na jačanju
vrlina i vještina.

U e-programu se sudjeluje preko interneta, od kuće.

Ne učiti, već odučiti
Program je osmislio umjetničko-pedagoški tim Talidari. Temelji se na suvremenim otkrićima znanosti, zakonima prirode, zajedničkim principima svih većih religija svijeta i intuitivnim uvidima autora, a koristi multimedijalnu umjetnost kao sredstvo inspiracije.
Program ne pruža nikakva učenja, jer pomaže uspostaviti blagostanje ne pomoću znanja, već pomoću vrlina, koje su nam urođene.
Put do blagostanja popločan je vrlinama.

Sve što doživljavamo u vanjskome svijetu odraz je našeg unutarnjeg svijeta - karakter određuje sudbinu. Prema tome, principijelno je izgraditi karakterne osobine tako da budu u skladu s vlastitim željama, ali i svrhom života. Premisa e-programa Životne škole je da moralno usklađivanje sa zakonitostima koje vladaju u prirodi donosi blagostanje.
 
Reprogramiranje svijesti
Za ostvarenje trajne sreće i uspjeha potrebno je osloboditi se svih ograničavajućih i štetnih 'programa' po kojima funkcioniramo. Pod tim mislimo na obrasce razmišljanja, okvire, uvjerenja, predrasude, predodžbe, loše navike i slično. Prema tome, ako želimo ostvariti životne ciljeve i blagostanje, trebamo se bolje (re)programirati.
 
 
Ciljevi programa
Cilj je ovog programa asistirati zainteresiranima u oslobađanju od nepodobnih, podsvjesnih 'programa', tj. reprogramiranju, uz pomoć vrlina te ponuditi alate za dostup nadsvijesti koja ima sve odgovore i rješenja. Dakle, za uspostavljanje blagostanja ovaj program ima za cilj pomoći ti u sljedećem:


Kalibriranje
svijesti

Svijest, podsvijest i
nadsvijest određuju
našu stvarnost.
Potrebno ih je redovito
'naštimavati'
 
Energetska
detoksikacija

oslobađanje od svih
usađenih 'programa' po
kojima funkcioniramo -
mana, slabosti, obrazaca, okvira, loših navika...
 
Moralni
preporod

Vrlinologija: jačanje
karaktera - vrlina i vještina.
Sve u životu možemo promijeniti, čim
promijenimo sebe.
 
Za koga
je program

za sve,
naročito za mlade,
roditelje, učitelje
i sve koji teže
usavršavanju

Napomene:
Diploma - Učlanjeni polaznici programa, koji prođu čitav program ili samo stupnjeve, mogu dobiti od nas diplomu, koju mogu priložiti uz životopis prilikom prijava na natječaje za posao.
Mlađa djeca - Mišljenja smo da su djeca mlađa od 11 godina premala da bi o ovim temama učila preko interneta. Stoga, predlažemo roditeljima mlađe djece da sami prođu program i potom prenose ova znanja svojim riječima i primjerom. U modulima su razne priče i ostali zabavni sadržaji koje svaki roditelj može prilagoditi svojoj djeci prilikom odgoja.


Životna škola
 

Rubrike
 

Kutak za
 

Životna škola
 

Zašto ne?
     
 
Print Friendly and PDF
Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2012 by Talidari :: Designed by Talidari