BESPLATNO OGLAŠAVANJE

oko 40 000 ljudi mjesečno posjećuje naš portal

Web portal Životne škole omogućava reklamu svim hvalevrijednim tvrtkama, organizacijama i pojedincima jer na taj način želimo vrijednim poduzetnicima omogućiti veće prihode, a time i gospodarski rast RH.

Životna škola ne želi iritirati svoje korisnike mnogobrojnim reklamama u obliku banera, pa smo osmislili model koji pogoduje i jednoj i drugoj skupini - i oglašavačima i našim korisnicima:

QUID PRO QUO
odaberi opciju protuusluge:

  • sponzorstvo - naši sponzori i donatori dobivaju besplatan prostor za svoje objave
  • Ako oglašivač objavi pohvalu o našem portalu na svom portalu, neka nam da link na tu objavu pa ćemo uzvratiti uslugu
  • Ako oglašavač ponudi besplatni kvalitetni sadržaj za naše korisnike, u sklopu tog sadržaja može ponuditi svoju uslugu i proizvod(e) - kratki opis i link na vlastitu web stranicu. Primamo sadržaj u obliku savjeta/članaka, ulomka iz knjige i multimedijalne sadržaje kroz sudjelovanje u nagradnoj igri "Čarobno drvo"
  • Ako oglašavač ponudi nagradnu igru kroz koju naši korisnici mogu osvojiti neku nagradu. Istodobno se reklamira oglašavač i njegovi proizvodi, odnosno usluge.
  • Ako oglašavač ponudi besplatno oglašavanje Životne škole na svojim web stranicama - opširnije dolje u rubrici "Razmjena linkova"
  • Ako oglašavač volonterski odradi neki posao za potrebe Životne škole, u sklopu tog posla može ponuditi svoju uslugu i proizvod(e) na našem portalu - kratki opis i link na vlastitu web stranicu
  • Ako oglašavač sponzorira neki projekt Životne škole, u sklopu tog projekta može ponuditi svoju uslugu i proizvod(e) - logo, kratki opis i link na vlastitu web stranicu

 

Razmjena linkova

Ukoliko želite da Vaš kratki oglas i link objavimo na nekoj našoj stranici - molimo da naš oglas i link objavite na onoj Vašoj stranici koja ima Google page rank 2 ili više (saznajte svoj Google  PR ovdje) i koja je relevantna uz neku temu našeg portala (obrazovanje, vrline, kompetencije, roditelji, mladi, blagostanje i slično).

Postavite naš oglas i link na svoje stranice, pošaljite nam obavijest o tome i mi ćemo onda objaviti Vaš oglas i link na željenoj stranici.
Ukoliko želite da se Vaš link nalazi na nekoj određenoj stranici našeg, javite nam na kojoj i zašto baš na toj.

Predlažemo da link Životne škole na Vašim stranicama izgleda ovako:

Životna škola - neformalno obrazovanje za razvoj vrlina i ključnih kompetencija.
www.zivotna-skola.eu

html kod:

<a href="https://www.zivotna-skola.eu/"><strong>&#381;ivotna &scaron;kola</strong></a> - neformalno obrazovanje za razvoj vrlina i klju&#269;nih kompetencija.<br />
<a href="https://www.zivotna-skola.eu/" target="_blank">www.zivotna-skola.eu</a>


Neki naš baner i/ili logo možete preuzeti ovdje - kutak za medije »

Čim ste postavili naš link na svojoj web stranici (koja ima Google PR 2 ili više) kontaktirajte nas i dajte nam tekst (i/ili sliku) i link vašeg oglasa. Obavezno priložite link Vaše stranice na kojoj je objavljen naš oglas i link.

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari