Obrana od zla
autor: TalidariPrint Friendly and PDF

U ovom modulu iznosimo istinu o zlu te kako se od njega obraniti i po mogućnosti mu se suprotstaviti. Ako želimo živjeti u blagostanju potrebno je znati izbjeći patnju što zahtijeva znati ispravno se odnositi prema zlu. Ovdje preuzmi alate za obranu od zla.

Svako zlo za neko dobro.
Svako dobro za neko zlo.

Sadržaj:

bullet  Nužno zlo
bullet  Istina o zlu
bullet  Kako spriječiti zlo
bullet  Videoprilozi

Za naše članove
Obrana od zla
Ako želimo živjeti u blagostanju potrebno je znati izbjeći patnju što zahtijeva znati istinu o zlu te kako se od njega obraniti i po mogućnosti mu se suprotstaviti. U ovom ekskluzivnom modulu ćeš dobiti alate za obranu od zla!

Ovaj članak je bio objavljen za javnost tijekom ožujka 2013. kad su ga mogli ekskluzivno čitati svi naši Facebook prijatelji kao i naši registrirani korisnici (prijavljeni na našu mailing-listu za primanje besplatnog e-magazina).

Sada je ovaj modul rezerviran samo za sudionike online tečaja i naše članove.

Da biste mogli dalje čitati ovaj modul i dobiti konkretne savjete, molimo učinite po izboru:
- prijavite se na naš e-tečaj (provjerite nastavni plan da vidite kad je u planu) ili
- učlanite se kod nas ili
- kompenzirajte - umjesto plaćanja novcem, "platite" nečim drugim - kontaktirajte nas s ponudom
- volontirajte - umjesto plaćanja novcem, odradite nešto u protuvrijednosti
- prevedite članak/modul na engleski ili njemački jezik i dobit ćete ga besplatno - kontakt

Jedinstvena ponuda!
Besplatno do ovog i svih drugih cjelokupnih modula
Dobit ćete dostup svim našim premium sadržajima, odnosno kompletnim modulima svih naših tečajeva, tj. cjelokupnog programa Životne škole (u vrijednosti od preko 1.000 €) ako prevedete samo jedan naš članak/modul na engleski ili njemački jezik! Amateri su dobrodošli, ali ne uvažavamo prijevode preko Google automatskog prevoditelja s minimalnim korekturama (to bismo mogli i sami) jer prijevod treba biti u duhu jezika a ne doslovan. Dobit ćete VIP članstvo sa svim pogodnostima - za prijevod samo jednog jedinog modula (25 A4 stranica) dobit ćete besplatno preko 40 premium, kvalitetnih, multimedijalnih modula, plus sve ove pogodnosti, uključujući i ove poklone! Ako ne znate sami prevoditi, možete zamoliti nekog tko to zna da vam učini uslugu i učini to umjesto vas.
Molimo da nas zainteresirani kontaktiraju »

 

 

Prijava  
Članstvo
Prijavi se na našu mailing-listu primatelja besplatnog e-magazina Životne škole kako bi povremeno dobivao/la najnovije korisne sadržaje i poklone! Nećeš požaliti. Pogledaj sve pogodnosti prijavljenih korisnika »

ocjene

Besplatni e-magazin

E-mail adresa:

 
arrow  upis
Pridruži nam se!
Postani naš član!
Svojim učlanjenjem pridonosiš jačanju vrlina u društvu i dobivaš mnoge fantastične pogodnosti koje su opisane na stranici s prijavnicom i ostalim detaljima:
Opširnije »

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari