Prijava korisnika Životne škole


Prijavite se na našu mailing-listu primatelja
e-magazina Životne škole kako biste redovito dobivali korisne savjete, članke i poklone - besplatno je!
Objavljujemo ga i šaljemo jednom u tri mjeseca.

Ispričavamo se, trenutno je prijava nedostupna zbog nekih tehničkih promjena u sistemu a ne kod nas - pogledaj alternativne prijave ispod

strelicaPogodnosti prijavljenih korisnika:

 • pretplata na mjesečni e-magazin Životne škole
 • sudjelovanje u e-programu "Blagostanje"
  • dostup premium modulima:
   • Uvod u blagostanje
   • Put do blagostanja
 • usmjerenje - imamo jako puno članaka i modula pa je mnogima teško se snaći, odnosno znati koje od njih bi trebalo prvo ili svakako pročitati i kojim redom, stoga kao prijavljeni korisnik imaš tu pogodnost da unutar našeg programa "Blagostanje" dobiješ, osim premium modula i popis kojim redom je najbolje krenuti u čitanje našeg sadržaja
 • pokloni za Božić i Uskrs

Da ne bi bilo zabune, ovime se prijavljuješ kao naš registrirani korisnik, a ako se želiš prijaviti da postaneš naš član, to možeš učiniti na ovoj stranici »


ocjene
Besplatni e-magazin

E-mail adresa:


VAŽNO: Prijava se mora obavezno potvrditi. Dobit ćeš automatsku e-mail poruku od nas s linkom na koji trebaš kliknuti da potvrdiš svoju prijavu. Pogledaj u svoj Junkmail ako ti poruka nije odmah stigla.

Ispričavamo se iako mi nismo ništa krivi nego tehnologija zafrkava. Trenutno je prijava nedostupna zbog nekih tehničkih promjena u sistemu a ne kod nas. Nastojimo to riješiti (instalirati recaptcha) jer nam je hosting firma trenutno zablokirala tu opciju jer je bilo prijava da su botovi (roboti računalnog programa koji samostalno izvršavaju razne funkcije) iskorištavali to što nemamo zaštitu s tzv. recaptcha opcijom (gdje se prilikom prijave svatko tko se prijavi treba potvrditi da nije bot ili robot). Neki botovi su navodno slali spamove našim registriranim korisnicima pa je hosting firma dobila prijavu za spamanje, što nema nikakve veze s nama samima jer mi nikad nikoga ne spamamo i šaljemo naš bilten samo 4 puta godišnje. Ispostavilo se da je instaliranje te zaštite toliko komplicirano da naši volonteri ne znaju to obaviti pa moramo naći nekoga drugog.

Do tada ili umjesto toga, preporučujemo da se prijaviš na našu Facebook i/ili Twitter stranicu jer sve što objavljujemo u biltenu i šaljemo našim korisnicima, sve to objavljujemo i na Facebooku i Twitteru, a u zadnje vrijem i na YouTubeu

Usput trenutno smo već skoro godinu dana (od jeseni 2022) toliko obuzeti projektom izrade mirovnog sporazuma za okončanje rata u Ukrajini da nismo u mogućnosti objavljivati nove sadržaje za Životnu školu sve do vjerojatno jesenjeg broja biltena koji obično odašiljemo korisnicima oko prvog dana jeseni.
Do tada preporučujemo da odgledaš naš Vrlinologija serijal na YouTubeu i iščitavaš naše članke po izboru.


Ako ne potvrdiš svoju prijavu klikom na link u našoj automatskoj e-mail poruci, nećeš biti prijavljen(a) niti dobivati ništa od nas. Ovo smo uveli kako bi se izbjeglo da te netko bez tvog znanja i prihvaćanja upiše na našu listu korisnika. Nakon što potvrdiš prijavu dobit ćeš poruku od nas s linkovima na sve pogodnosti.

Za one koji su već prijavljeni - promjena e-mail adrese i ostalo:
U svakoj našoj poruci sa službenim obavijestima, tj. s našim e-magazinom (obično to dobivate početkom svakog godišnjeg doba) stoje linkovi za odjavu kao i za promjene. Na početku i kraju slikovne (html) poruke su linkovi za Online verzija| Odjava | Prijava | Proslijedi | Naslovnica
A na kraju je još mogućnost za ažuriranje svojih postavki (promjena email adrese i formata naših poruka: tekst ili html) - stranica s postavkama - link koji je u vašem broju e-magazina je direktni link na vaše postavke pa je tim putem jednostavnije promijeniti svoju email adresu i preferirani format naših poruka.
Oni koji primaju naše poruke s e-magazinom u tekstualnom formatu (a ne u html formatu sa slikama i bojama) mogu naći sve te linkove na kraju svake takve poruke.

Ako se želite ispisati s naše mailing liste, učinite to tako da u službenoj email poruci koju ste dobili od nas, na kraju poruke kliknete na link: ispis s liste
Imamo više mailing listi pa zato ovaj gornji link za ispis ne vrijedi za svakoga (već samo za one koji su se nedavno prijavili), zato pronađite link za odjavu ili ispis s liste u našoj email poruci u kojoj smo vam poslali obavjest za najnoviji broj našeg e-magazina.

 Ekskluzivni moduli za registrirane korisnike
zahvalnost
Uvod u blagostanje
Sve što nam treba za blagostanje i kako to jednostavno postići.
zahvalnost

Put do blagostanja
Put do blagostanja popločan je vrlinama. Sastoji se od samo jednog koraka. U ovom modulu saznaj koji je to korak i kako koračati ovim putem. Svi znaju taj put ali je malo onih koji su voljni njime ići, zbog ega.
 

 

 

 

 

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari