Print Friendly and PDF

MENTORSTVO
usluga vrlinologa

Svim zainteresiranim korisnicima našeg obrazovnog programa pružamo
mogućnost mentorstva - osobnu podršku preko telefona, chat-a, e-maila ili uživo.

 

 

Mentorstvo pruža Talidari ili netko od licenciranih vrlinologa
 
Cjenik plaćen 1 sat plaćeno 10h/mj
E-mail komunikacija 100 €/h 900 €
Internet live chat 150 €/h 1.300 €
Telefonom ili skypom 200 €/h 1.800 €
Uživo kod nas 300 €/h 2.500 €
Uživo kod Vas 350 €/h 3.000 €

Odobravamo grupne popuste na zahtjev.

Napomena: Zbog prebukiranosti, trenutno pružamo uslugu e-mentorstva samo onima koji su ozbiljni u svojoj namjeri da iskoriste mentorstvo u praksi, odnosno kojima je indeks podučljivosti na visokom nivou. Mentorstvo je dugoročni proces, koji podrazumijeva posvećenost i s jedne i druge strane, što znači da prihvaćamo samo one koji su voljni obvezati se za 10 mentorskih sati mjesečno, plaćanjem unaprijed. Naše mentorstvo ima smisla za one koji su voljni prihvatiti mentora na duže vrijeme, odnosno za one koji su svjesni važnosti cjeloživotnog učenja i napredovanja uz podršku.

Mentorstvo u kraćem roku, recimo sat ili dva, trenutno odobravamo samo ponekim aktualnim polaznicima naših tečajeva, članovima Životne škole, sponzorima, donatorima i volonterima, odnosno onima koji podržavaju naš rad, bilo financijski bilo angažmanom. Zbog prevelikog broja upita i angažmana nismo u mogućnosti prihvatiti sve zainteresirane, no rado podržavamo one koji podržavaju nas, odnosno našu misiju.
Iznimka je ako ste upućeni na ovu stranicu osobno od Talidari pa i u tom slučaju može vam biti odobreno kratkotrajno mentorstvo, no prije uplate molimo provjerite tu mogućnost.

E-mentorstvo se sastoji od podrške za bolje razumijevanje modula i inspiriranje.
U mentorstvo je uključen dostup ekskluzivnim modulima e-learning programa "Vrlinologija" i "Blagostanje" kao i sve potrebne knjige.

Jedan od ciljeva mentorstva jest pomoći ti povratiti sav ulog uložen u mentorstvo ukazivanjem na dodatni izvor prihoda koji je u skladu s tvojom životnom svrhom, bez obzira na dob.

Inače, mentorstvo je neophodno za ostvarenje značajnijeg uspjeha u životu, o čemu svjedoči i činjenica da apsolutno svi izrazito uspješni ljudi imaju barem jednog mentora. Zbog toga svakomu preporučujemo da se svakako priključi nekom mentoru, ako već nije. Nisu svi mentori za sve pa sam(a) prosudi koji mentor pruža ono što tebi treba.

Talidari dvojac pruža mentorstvo iz vrlinologije, odnosno o tome kako vrlinama tj. vrliniziranjem (podizanjem svijesti pomoću vrlina) ostvariti blagostanje, kako aktivirati vrline i riješiti se mana, tj. kako povisiti svoj stupanj svijesti i time stupanj svog trajnog blagostanja.

Talidari polazi od toga da je blagostanje svačije prirodno stanje i da tko ne živi u blagostanju, živi u zabludi. Sve zablude su proizvod uma pod utjecajem ega a ne duše pa je naš mentorski posao ukazivati na ego, umjesto da mu podilazimo. Prema tome, ako očekujete od nas da podilazimo vašem egu, onda mi nismo pravi mentori za vas. Ako želite iskreni feedback, mentora koji ukazuje na vaše zablude i kako ih se rješiti, onda vam možemo pomoći.

E-mentorstvo nije zamišljeno za rješavanje problema. Za to postoje druge službe i profesije, recimo psiholozi, terapeuti i drugi. Ovo naglašavamo jer nam se javljaju mnogi s problemima u nadi da ćemo ih mi pomoći riješiti. To nije naš posao ni svrha, iako je rješavanje problema prirodna posljedica reprogramiranja svijesti koje nudi naš program. Mi nismo liječnici, ni psiholozi, ni financijski savjetnici, ni stručnjaci za probleme, ali smo postigli blagostanje pa znamo dosta o tome.

Stručne službe raznih škola žale nam se da se zbog volumena posla njihov posao svodi na to da se bave samo s problematičnom djecom dok su nažalost odlikaši prepušteni sami sebi. No, upravo su odlikaši ti koji imaju predispozicije da jednog dana pomognu cijelom društvu ostvariti napredak, no ako se njih ne podržava, tj. ako su prepušteni sami sebi, velika je mogućnost da će njihov potencijal, vrline i talenti ostati neiskorišteni. Nažalost, stručnjaci naše regije bave se više problemima nego inicijativama koje omogućuju napredak društva.

Upravo zbog toga naše e-mentorstvo nije zamišljeno za "problematičnu djecu i odrasle" nego za "odlikaše", odnosno one koji se žele usavršiti (umjesto samo riješiti tekuće probleme).

Odgovornost za promjene ne preuzima mentor, već klijent. Tko ne preuzme odgovornost za svoj život, nitko mu ne može pomoći na duže staze.

E-programi "Blagostanje" i "Vrlinologija" su za one koji žele više biti i imati. Nisu dizajnirani za rješavanje problema, već za osposobljavanje i uspostavljanje blagostanja, s fokusom na mogućnosti, a ne na probleme.

Mentorstvo se može uplatiti na više načina:

   
UPLATA
jednokratna, avansna uplata
virmanom ili paypalom
  POKLON BON
poklonite nam bon na Amazonu
u vrijednosti željenog metorstva
omogućava kartično plaćanje
  KOMPENZACIJA
iznos upisnine moguće je
kompenzirati uslugom

- virmanom (uplatite s vašeg bankovnog računa direktno na naš)

 

Uplatite poklon bon u online trgovini Amazon - primjer bona
(upišite odabrani iznos; na kraju stranice je opcija za izmijenu jezika)
Ako se dvoumite kako da nam platite, odaberite ovu opciju.

Prihvaćamo i druge poklon bonove, no prvo provjerite s nama,
pošaljite nam upit: kontakt

 

- prijevod teksta na njemački
jezik (1 A4 str. - 1 sat mentorstva)
- računalo i/ili laptop s poštarinom (dostava u Njemačku)
- software koji bi nam mogao trebati
- profesionalne usluge - web dizajn, grafički dizajn, PR, marketing, video snimanja
- bon ili kupon - za proizvode ili usluge vaše tvrtke ili organizacije
- i drugo - pošaljite ponudu

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari