Studio4web, web hosting, registracija domena
Preporučujemo našu hosting
firmu jer imaju ne samo super cijene nego i super uslugu -
brza i učinkovita

 

Poštovani,

Program za djecu i mlade trenutačno nije aktivan sve dok ne sakupimo dovoljno zainteresiranih polaznika. Stoga vas molimo da se svoje dijete ili svoju djecu prijavite kao zainteresirane za upis:

Čim sakupimo dovoljno zainteresiranih na nekoj lokaciji pokrenut ćemo program i pribaviti sponzore.

Participacija za roditelje neće iznositi više od svih drugih dječjih aktivnosti kao što su sportske, učenje stranih jezika i slično, zato što ćemo većinu troškova programa nastojati financirati putem sponzora.

Kako biste omogućili svojoj djeci obuku vrlina i oslobađanje od mana te im tako osigurali obrazovanje koje pruža alate za uspjeh i sreću u životu, pozivamo vas da sudjelujete u:

U međuvremenu možete svoju djecu uputiti na naš projekt "Čarobno drvo", a ako su Vam djeca mlađa od 12 godina, predlažemo da sami sudjelujete u ovom poučnom i zabavnom projektu i prenesete svojoj djeci ova saznanja na njima najprikladniji način. Usput ćete i sami dobiti alate kako ostvariti blagostanje.

Školarina - online program (preko interneta)

Online program je dostupan ovdje »

Školarina - offline program (uživo)

cijena

Cijena školovanja je 610 kn mjesečno, no za sve naše članove školarina za polaznike cjelogodišnjeg programa Životne škole participacija iznosi 299 kn mjesečno. Mjesečni trošak školovanja je manji (do 210 kn mjesečno), ako se uplati odmah za duži period - vidi tabelu u nastavku.
Za one koji se ne obvežu za cjelogodišnje školovanje, cijene su nešto veće – vidi tabelu u nastavku.
Cijena jednomjesečnog školovanja je 349 kn - kada se uplati samo za jedan mjesec.

Modeli uplate školarine
Ako se odlučite za jedan od povoljnijih modela uplate, dakle bez mjesečnih uplatnica ili gotovine, nudimo vam načine na koje možete uvećati vrijednost upisnine, tj. u cijeni dobiti dodatne vrijedne pogodnosti.

Paketi povjerenja
su paketi besplatnih usluga i proizvoda za sve one roditelje koji nam povjere svoju djecu na cijelu godinu, time što ili uplate školarinu unaprijed (može i na rate) ili trajnim nalogom.
Prema intenzitetu povjerenja koje imate u nas, dijelimo recipročne pakete. Što je vaše povjerenje veće, to je veći paket naših nagradnih usluga.

  Dijamant
za cijelu godinu
Zlato
polugodišnje
Biser
kvartalno
Safir
mjesečno

Cijena školarine (mjesečni iznos – plaća se ukupna svota)

210 kn

229 kn

259 kn

299 kn

Ukupna svota za platiti 2520 kn 1374 kn 777 kn 299 kn

Paket iznenađenja

da

da

da

da

Susreti s uvaženim ličnostima iz javnog života - osigurano upoznavanje i slikanje

da

da

da

da

Profesionalni angažman za naše potrebe1

da

da

da

da

Roditeljsko savjetovalište - besplatne radionice

da

da

da

da

Besplatni osobni savjeti

da da da  
Besplatna evaluacija djetetove motiviranosti i rješenja2 - Opširnije » da da    

Besplatno oglašavanje na našoj web stranici

da

da3

 

 

Jedan besplatan izborni program

da

 

 

 

Besplatne karte za određene kulturne manifestacije da      

Sudjelovanje u aktivnostima direkcije

da

 

 

 

1 roditelje možemo angažirati kad za to bude potreba - fotograf, videosnimatelj, gost-predavač...
2 neprocjenjive vrijednosti jer daje točne smjernice kako motivirati dijete za učenje i bolje ponašanje na osnovi psihološkog NLP testa - nakon što uvidite kako je vaše dijete 'programirano' tj. što ga/je motivira da nešto poduzme i promijeni, skratit će vam se muke oko „natezanja“, nagovaranja, raspravljanja i kažnjavanja te ćete naučiti kako jednostavno i brzo procijeniti što mu/joj točno reći da bi vas poslušao(la) - Opširnije »
3 jedino ako ne bude previše Dijamantnih članova koji žele koristiti usluge oglašavanja

 

Ulaganje u djecu i njihovo znanje

 

 

 

 

čarobno drvo
Čarobno drvo
Pozivamo vas da sudjelujete u ovoj akciji u kojoj svaki mjesec zajedno jačamo razne vrline, svladavamo pojedine mane i usvajamo korisne vještine.
Opširnije »

 

Pomoć kod financiranja

Uprava Životne škole je svjesna da roditeljima nije lako financirati sve djetetove potrebe i želje, pa smo pronašli načine da mnogima od vas olakšamo plaćanje školarine Životne škole.

Ovdje ćete saznati načine na koje možete:

 • zaraditi za upisninu
 • uštedjeti za upisninu
 • uvećati vrijednost upisnine
financiranje

Načini na koje možete zaraditi za upisninu:

 • Kao gost-predavač možete otplatiti upisninu - uvjet: stručnost i potvrda o nekažnjavanju
 • Roditelji koji volontiraju kod nas u centru imaju pravo na besplatno korištenje usluge centra. Njihova djeca se mogu školovati besplatno. Broj ograničen, prijave primamo samo za nezaposlene roditelje.
 • Možemo vas angažirati ili vas preporučiti za angažman prilikom raznih događanja u vezi sa Životnom školom, pa time možete dodatno zaraditi za upisninu. Npr. ako ste fotograf ili videosnimatelj, možete preko nas zaraditi na snimanju događaja koje bi drugi roditelji rado ovjekovječili profesionalnim snimkama ili fotkama.
 • Oglašavanjem vašeg biznisa na našim web stranicama omogućujemo vam besplatnu promidžbu koja će vam donijeti dodatne prihode time što će uputiti korisnike na vaš proizvod ili uslugu - time ćete dodatno zaraditi kako biste pokrili troškove upisnine
 • Pokroviteljstvo - pojedini sponzori Životne škole nagrađuju svakog roditelja i dijete koji se angažiraju oko njihove promocije. Ako nekom od naših sponzora uputite nekog klijenta, sponzor preuzima troškove upisnine.
 • Svaki polaznik Životne škole će u predmetu Financije biti upućen u metode jednostavne zarade za otplatu mjesečne školarine te će na satovima nastave imati potpunu podršku i pripomoć pri realizaciji. Time će vaše dijete moći otplatiti svoju školarinu bez vašeg financiranja, naravno, ako ste s time suglasni.

Načini na koje možete uštedjeti za upisninu:

 • U kućanstvu - uskoro link
 • U prijevozu - uskoro link
 • Na poslu - uskoro link
   
 

Preskupo?

Ako se trošak školarine stavi u pravi kontekst, vidjet ćete da cijena ovih znanja, vještina, navika, i karakternih osobina koje Vaše dijete ima priliku kod nas usvojiti je prilično niska u odnosu na:

 • što dijete time dobiva i kako to može u životu iskoristiti
 • što sve je uključeno u cijenu, kao npr. besplatne svakotjedne radionice za roditelje
 • koliko će ga/nju to u životu košatati ako ne nauči to sve na vrijeme
 • koliko koštaju slični programi u gradu, gdje su minimalne cijene jedne radionice onoliko koliko kod nas dijete dobije za cijeli mjesec
 • koliko trošite za neke druge stvari, a koje ne donose toliku dobit:
  • mnogi roditelji, na žalost, troše više na garderobu svoje djece nego što ulažu u njihovo znanje
  • neki roditelji više ulažu u svoj auto mjesečno nego u svoje dijete
  • mnogi roditelji ostave svaki mjesec 200-300 kn kod fizera ili manikera ili masera ili nekih drugih djelatnosti, a kod nas je isti trošak na visoko-obrazovane edukatore
 • svaki polaznik Životne škole će imati priliku povratiti taj uloženi novac kroz radne akcije koje ćemo provoditi kroz predmet Financije
 • mnogi roditelji Životne škole će imati priliku povratiti taj uloženi novac kroz mogućnosti zarade i reklame koje omogućujemo svim našim članovima

Mnogi roditelji smatraju da bi ovakvo obrazovanje trebalo biti besplatno i dio formalnog obrazovanja, no nažalost, program redovne školske nastave je toliko preopterećen da se ne stignu obraditi i teme iz programa Životne škole. Mnogi roditelji smatraju da bi grad trebao preuzeti trošak školovanja, no gradski buđet je ionako nedovoljno snažan da pokriva troškove udžbenika, a kamoli neformalnog obrazovanja. No, vjerujemo da će Grad uskoro preuzeti barem dio troškova edukacije djece slabijeg imovinskog statusa. Nažalost, tako je kako je, naš školski sustav nije savršen i grad ne može financirati sve forme obrazovanja, ali to ne znači da mi kao roditelji ne trebamo preuzeti i naš dio odgovornosti za odgoj i obrazovanje svoje djece. Naša djeca su naše zlato. Prilike su često takve da se kao roditelji ne stignemo dovoljno baviti sa svojom djecom, no barem im možemo omogućiti dodatnu edukaciju kroz Životnu školu. Ulaganje u našu djecu će nam se višestruko vratiti i ne smijemo žaliti za ulaganjem u znanje, jer znanje je imanje koje nam nitko ne može uzeti, a možemo ga višestruko oploditi.

Pružite šansu svojoj djeci, onu koju mi nismo imali u njihovim godinama, a toliko nam je trebala.
Mnogi roditelji komentiraju, gdje bi im bio kraj da su imali tako nešto kad su i sami bili mladi. I tako neće biti kraja mogućnostima i dosezima svih onih mališana koji kod nas u Životnoj školi dobiju sve potrebne 'alate' za život.

Tu smo da im to omogućimo. Hoćete li nam to dopustiti?

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari