Evaluacija učenika Životne škole i upute za motiviranje i poslušnost

Imate teškoća u komunikaciji s vašim djetetom?
Ne znate kako prodrijeti do njega?
Ponaša se neprimjereno i čudno?
Ne da mu se učiti i totalno je nezainteresiran?
Niste sigurni što biste trebali poduzeti?
Sve bi dali da znate kako ga motivirati?

Naša evaluacija će vam pritom pomoći. Ona je neprocjenjive vrijednosti, jer daje točne smjernice kako motivirati dijete za učenje i bolje ponašanje te obavljanje raznih zadataka na osnovi posebnog psihološkog testiranja, baziranog na najsuvremenijoj tehnologiji.

financiranje
Nakon što kroz našu evaluaciju uvidite kako je vaše dijete 'programirano' tj. što ga motivira da vas posluša te da nešto poduzme i promijeni, skratit će vam se muke oko natezanja, nagovaranja, raspravljanja i kažnjavanja te ćete naučiti kako jednostavno i brzo procijeniti što točno reći da bi vas vaše dijete poslušalo i bilo zainteresirano za ono što želite da nauči i učini.

Zašto je ova evaluacija iznimno važna:

Učenje, tj. kapacitet i zainteresiranost za učenje i promjenu ponašanja ovisi o:

  • načinu na koji se učenje i promjena djetetu prezentira
  • načinu na koji se djetetu znanje prenosi
  • načinu na koje dijete prima, pohranjuje i obrađuje, tj. koristi informacije

Hoće li neko dijete biti zainteresirano i uspjeti nešto naučiti ili poboljšati, ovisi o tome kako ono prima i obrađuje nove informacije.
Djeca nemaju problema s učenjem, već učitelji imaju problema s podučavanjem. To je zato što većina učitelja podučava pričanjem (auditivno) a tu i tamo vizualnim pomagalima, dok neka djeca bolje uče kroz pokret (kinestetski) i/ili dodir (taktilno).

Kroz našu evaluaciju dobit ćete na znanje da li vaše dijete bolje uči (tj. prima, pohranjuje i obrađuje nove informacije) vizualno, auditivno ili kinestetički. Time ćete znati da kad ga želite nečemu poučiti da li da mu to znanje prenesete uglavnom tumačenjem, ili uz korist nekih vizualnih pomagala ili pak kroz to da ga uhvatite za ruku i uvedete u igranje određene uloge kako bi ono shvatilo i bilo uopće zainteresirano da to shvati.

Prepoznavanje načina na koji dijete najbolje obrađuje nove informacije, tj. načina na koji mu se one trebaju prenijeti, nije uvijek dovoljno. Time mu se olakšava učenje, no često se dijete treba prvo motivirati, zainteresirati da želi nešto naučiti ili promijeniti ponašanje.

Kroz našu evaluaciju dobit ćete na znanje što kojim redom treba u određenoj situaciji reći vašem djetetu kako bi bilo motivirano za učenje i bolje ponašanje.
Na osnovi specijaliziranog testa, dolazi se do sintakse ili strategije po kojoj dijete inače uspijeva biti motivirano za neke druge stvari te se taj obrazac onda koristi u svim ostalim situacijama kada je potrebno motiviranje.

Da bi bilo tko, pa i vaše dijete, poželjeo učiniti ono što mu Vi sugerirate, morate mu biti ili simpatični ili mora biti uvjeren da mu želite dobro i da znate što je za njega najbolje.

Kroz našu evaluaciju dobit ćete jednu tajnu tehniku koja garantira uspjeh pridobivanja ne samo simpatije djeteta nego i ostalih, kao što su šefovi, klijenti, prijatelji...
Korištenjem ovog jednostavnog trika stvorit ćete osjećaj prisnosti i povjerenja kod druge osobe, čak i ako je ta druga osoba, recimo vaše dijete, neprijateljski raspoložena prema vama.

Nismo svi isti, pa tako ni djeca. Neka bolje uče i slušaju ako im se prijeti kaznom, a neka ako im se ponudi nagrada. Neka djeca trebaju potvrdu sredine da bi bila motivirana za daljnji rad, a neka trebaju prepoznati sami svoju veličinu i time se sami motivirati i uvjeriti u nešto. Dok nekoj djeci imponira to što će oni sami imati od toga da naprave nešto, drugoj djeci je važnije što će njihova okolina imati od toga, njihov tim, njihova obitelj. Neka djeca reagiraju na poticaje izvana, neki iznutra. Neka djeca promatraju okolinu i vide sličnosti, dok druga vide razlike, a o tome ovisi koliko će biti zainteresirani za nešto novo. Djeca koja imaju tendenciju da vide različitosti, ne funkcioniraju baš najbolje u zadacima koji zahtijevaju stalno ponavljanje istog, njima se trebaju ponuditi varijacije. Zatim, nekoj djeci da bi bili motivirani ili uvjereni, treba im se više puta ponavljati ili kroz neki duži period, dok je nekoj drugoj djeci dovoljno jednom reći ili pokazati. Nema smisla nametati naša viđenja, nego prepoznati djetetova, kako bi ih se motiviralo. Neka djeca reagiraju više na vizualnu stimulaciju, druga na auditivnu, a treća na kinestetičku. Jednima je važnije ispunjenje neke želje ili mogućnosti, a drugima ispunjenje neke potrebe, pa na tu kartu treba zaigrati ako ih se želi motivirati. Neke potiče na akciju nešto novo i uzbudljivo, dok su drugi zainteresirani samo za staro i sigurno. Neka djeca bolje uče u grupi i uz nadzor, dok drugu djecu to guši, jer su učinkovitiji kad ih se pusti da budu samostalni i bez nadzora.

Kroz našu evaluaciju dobit ćete popis svih gore navedenih tendencija vašeg djeteta, koji će biti sastavljen na osnovi usmenog i pismenog testiranja te promatranjem. Točnim popisom tendencija dobit ćete ultra-efektivan alat za komunikaciju s vašem djetetom, koji će vam pomoći prepoznati jednostavan i lagan način na koji možete motivirati i zainteresirati dijete da učini točno ono što vi želite, bez natezanja, svađe i prijetnji.

Kako dobiti ovu evaluaciju besplatno

Svaki roditelj koji nam nam ukaže povjerenje upisom svog djeteta u Životnu školu putem polugodišnje ili godišnje uplate, na dar dobiva ovu vrijednu evaluaciju s uputama za motiviranje svog djeteta.

Takav model uplate školarine donosi još mnoge druge pogodnosti, koje su popisane ovdje - financiranje.

 

Home | Uvjeti korištenja | Zaštita podataka | Sitemap
Copyright © 2009 by Talidari :: Designed by Talidari